Πάτρα: Τα στοιχεία που οδήγησαν στις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών

Ένα θρίλερ εξελίσσεται γύρω από την υπόθεση που έχει σοκάρει την Πάτρα και αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής παρέλαβε τον φάκελο από την Εισαγγελία Πατρών για τη διερεύνηση των θανάτων των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με το MEGA, η αστυνομία και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες τη συγκεκριμένη υπόθεση και ότι αναφερόταν, και κινήθηκαν οι διαδικασίες δικαστικής έρευνας με βάση ότι 10 έως 12 ιατροδικαστές, που εξέτασαν τις επιμέρους τρεις υποθέσεις του θανάτου των παιδιών, έλεγαν ότι κανένας από τους τρεις θανάτους δεν εξηγούνται.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι θάνατοι των τριών παιδιών (τα δύο νοσηλεύονταν) σημειώθηκαν χωρίς να είναι παρόντες γιατροί, ώστε να γίνει αντιληπτό τι ακριβώς συνέβαινε και αυτό είχε δημιουργήσει πολλά ερωτήματα ότι κάτι άλλο μπορούσε να είχε συμβεί.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης θα εξεταστεί μεγάλος αριθμός μαρτύρων, μεταξύ αυτών γιατροί, νοσηλευτές, συγγενείς της οικογένειας και στο τέλος οι γονείς των κοριτσιών.

Είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας η μητέρα των παιδιών

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, σύμφωνα με το MEGA, φαίνεται να έχει κάνει κάποιες σπουδές σε σχέση με τη νοσηλευτική για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ όπως έχει δηλώσει και η ίδια το καλοκαίρι του 2021, μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της, παρακολούθησε σεμινάρια εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Παρόμοια συμβάντα με μικρές διαφορές και τροποποιήσεις έχουν συμβεί και στο εξωτερικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ