Πάτρα: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος κόσμου παραμένει συγκεντρωμένο έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών. Η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, που ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη.

Έξω από το σπίτι της 33χρονης μητέρας της μικρής Τζωρτζίνας που συνελήφθη μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης, έχουν αναπτυχθεί έξω δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Νωρίτερα, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τη σύλληψη της μητέρας, αρκετά άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας κι αρχικά προκλήθηκε ένταση.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η κατάσταση βρισκόταν εκτός ελέγχου με το πλήθος να φωνάζει «κρεμάστε την» και «δώστε την στο λαό».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εντός της οικίας της συλληφθείσας βρίσκονται άτομα του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου σπίτι Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου σπίτι Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου σπίτι Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου σπίτι Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου σπίτι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ