Πάτρα – Εξέλιξη: Μία δικογραφία και για τους τρεις θανάτους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, που ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη. Η Τζωρτζίνα που κατέληξε τελευταία τον περασμένο Ιανουάριο ήταν αυτή που οδήγησε στις ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με όσα είπε η Άννα Κανδύλη στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Λαβίθη και της Στεφανίας Κασίμη, οι δικογραφίες των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη (Μαλένα, Ίριδα) που είχαν μπει στο αρχείο, πρόκειται να “βγουν” και να συνενωθούν με τη δικογραφία της Τζωρτζίνας.

“Δεν υπάρχει ομολογία της μάνας. Δεν υπάρχει μάρτυρας. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη μητέρα με την εις άτοπον απαγωγή. Δηλαδή βρέθηκε μία ουσία στο παιδί, που δεν υπήρχε στο πρωτόκολλό του ή τη φαρμακευτική του αγωγή. Αυτή η ουσία από τη στιγμή που δίδεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, εάν η ποσότητά είναι μεγάλη, κάτι το οποίο διαπιστώθηκε, επιφέρει θάνατο. Προκαλεί οξύ αναπνευστικό πρόβλημα και ανακοπή. Από αυτά λοιπόν τα στοιχεία και με δεδομένο ότι η μάνα ήταν κοντά στο παιδί λίγη ώρα πριν πεθάνει, οδηγήθηκαν στη μητέρα και βγήκε το ένταλμα σύλληψης” είπε η Άννα Κανδύλη.

“Η αιτιολογία του εντάλματος είναι ότι από τη στιγμή που αυτή η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της (η δικογραφία αφορά μόνο την 9χρονη Τζωρτζίνα) είναι ύποπτη ή είναι πάρα πολύ πιθανό να τελέσει ανάλογα εγκλήματα. Μπορεί η δικογραφία αυτή να αφορά μόνο την Τζωρτζίνα, όμως αυτές οι εξελίξεις δρομολογεί και άλλες εξελίξεις όσον αφορά τα άλλα δύο παιδιά” ανέφερε.

“Οι δικογραφίες για τα άλλα δύο παιδιά είχανε μπει στο αρχείο. Πλέον βγαίνουν από το αρχείο. Συνενώνονται με τη δικογραφία της Τζωρτζίνας. Η υπόθεση πλέον έχει περάσει στη δικαιοσύνη. Έχει περάσει στα χέρια της ανακρίτριας. Το ότι θα υπάρξει συνένωση στις δικογραφίες σημαίνει ότι η ανακρίτρια που θα χειριστεί την υπόθεση της Τζωρτζίνας θα κοιτάξει και τις άλλες υποθέσεις, θα ερευνήσει και τους άλλους θανάτους” πρόσθεσε η Άννα Κανδύλη.

Ακούστε το ηχητικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ