Πάτρα: “Όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω” είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη – Τι αποκάλυψε

“Η κόρη μου είναι αθώα”, επανάλαβε σήμερα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της 33χρονης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Η γιαγιά των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star.

Εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι η κόρη της δεν γνώριζε τίποτα για την ουσία κεταμίνη και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε “ιατρικό λάθος”. Απέφυγε να απαντήσει ευθέως για την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, τόνισε, όμως ότι όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει και αποκάλυψε τι είπε ο πατέρας στην εν διαστάσει σύζυγό του, μετά τη σύλληψή της.

Ερωτηθείσα εάν περίμενε ότι θα προφυλακιστεί η κόρη της, η κυρία Ελένη είπε: “Όχι καθόλου δεν το περίμενα δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου και που το είδα με τα μάτια μιλήσαμε. Είναι αθώο. Δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι αθώο, θα το λέω μέχρι τελευταία στιγμή”.

Σε ερώτηση για την κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, η ίδια εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η κόρη της δεν έχει καμία σχέση. “Ποτέ”, είπε όταν ρωτήθηκε εάν γνώριζαν οικογενειακώς την κεταμίνη και συμπλήρωσε: “Και η Ρούλα όταν το πρώτο άκουσε πήγε να μπει στο κινητό της, λίγο πριν την συλλάβουν. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την ουσία”.

“Είναι κάποιο ιατρικό λάθος” η χορήγηση της ουσίας που σκότωσε την Τζωρτζίνα, εκτίμησε στη συνέχεια και υποστήριξε ότι “υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο, παιδοχειρουργικό, αυτή η ουσία. Φυλάσσεται πολύ καλά, πρέπει να έχεις κλειδί… Καταγράφονται οι ποσότητες…”. “Μπορούμε να την βρούμε, μπορεί να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή την ουσία;”, ρώτησε.

Σημειώνεται ότι χθες ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” Μανώλης Παπασάββας αποσαφήνισε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα κατά το διάστημα της νοσηλείας της.

Η Ρούλα μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της, ποτέ στα παιδιά

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η κόρη της “μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά όχι, ποτέ, στα παιδιά. Τα αγαπούσε, τα λάτρευε ήταν πρότυπο μητέρας και στα τρία παιδιά. Της Μαλένας της είχε μεγάλη αδυναμία, γιατί η πατρική φιγούρα έλειπε από το σπίτι. Και συνεχώς η Μαλένα ήταν με τη μαμά της. Όταν ήρθε η Ίριδα -εφόσον είχαμε χάσει την Μαλένα- ήταν Θείο δώρο για τη Ρούλα… Η Τζωρτζίνα είναι ένα κεφάλαιο της Ρούλας που δεν θα πω ότι ήταν το άλλο της μισό, ήταν όλος της εαυτός”, τόνισε.

Είπε, δε, ενδεικτικά ότι όταν οι γιατροί έσωσαν την πρώτη φορά την Τζωρτζίνα αφού της έκαναν ανάνηψη μετά την ανακοπή που είχε υποστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είπε: “φέρτε μου το παιδί, όπως είναι. Το θέλω σπίτι μου. Θα το έχω μόνο να το κοιτάζω. Και τελικά μόνο η μάνα έκανε το παιδί να γελάσει”.

“Λύγισε” με την ερώτηση του Θανάση Κατερινόπουλου

Όταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος της απηύθυνε μία συγκεκριμένη ερώτηση για τη στάση των γονέων του Μάνου Δασκαλάκη, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου “λύγισε”.

O Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που διατύπωσαν δημόσια την άποψή τους ότι η υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, είναι εγκληματική ενέργεια.

Ρώτησε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που στηρίζει την κόρη της, εάν θεωρεί ότι υπήρχαν κάποιοι που θέλησαν να εκδικηθούν την 33χρονη και κατόρθωσαν με κάποιο τρόπο να δώσουν την κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα. Η Ελένη Πισπιρίγκου τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο και εξέφρασε την άποψή της ότι “πρόκειται για ιατρικό λάθος” και ότι “κάτι έγινε στην ανάνηψη”.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε απευθυνόμενος στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου:

“Προς τιμήν σας που βγαίνετε και χαρά στο κουράγιο σας. Δεν είδαμε την συμπεθέρα σας πουθενά και τον συμπέθερό σας να βγουν, να εκφράσουν τον πόνο τους, την οδύνη τους, να πουν κάποια πράγματα. Γιατί αυτό το πράγμα; Εδώ φαίνεται μία διάσταση, μήπως υπάρχουν άλλα προβλήματα και άλλες δυνάμεις πίσω απ’ όλη αυτή την ιστορία; Και το εξιλαστήριο θύμα, τελικά, είναι η κόρη σας;”.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι της και να “λυγίζει”. Με σπασμένη φωνή είπε “δεν μπορώ να το ξέρω αυτό”. “Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό, όχι, όχι”, επανάλαβε. Τόνισε, επίσης, ότι εκτιμά πως μπορεί να πρόκειται για “γραμμή του δικηγόρου τους”.

 

Για τον Μάνο Δασκαλάκη: Όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω

Η κυρία Ελένη ερωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη και το πώς κρίνει την αλλαγή της στάσης του απέναντι στην κόρη της. “Δεν μπορώ να την κρίνω εγώ την στάση του κυρίου Δασκαλάκη. Όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω”, είπε.

Τι είπε ο Μάνος στη Ρούλα: Τα κάνω όλα ψέματα και πίσω σου θα είμαι εγώ

Υπογράμμισε, στη συνέχεια, ότι υπήρχε πάντα συνεννόηση μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. “Τα τηλέφωνα ήταν άπειρα κατά τη διάρκεια αυτή, μέχρι να συλληφθεί η Ρούλα. Δεν μπορώ να καταλάβω την στάση του αλλά και δεν είμαι εδώ αυτή τη στιγμή να μιλήσω για τον κύριο Δασκαλάκη…”, είπε αρχικά η πεθερά του.
“Πήγε κι έδωσε την συνέντευξη στον κ. Κουσουλό που από το πρωί μέχρι το βράδυ τον δίκαζε. Και η Ρούλα έμεινε παγωμένη. Δεύτερον, μέσα στη φυλακή της είπε ‘τα κάνω όλα ψέματα και πίσω σου θα είμαι εγώ’. Δεν λέω τίποτε άλλο για τον κύριο Δασκαλάκη…”, τόνισε στη συνέχεια.
Ερωτηθείσα εάν η Ρούλα τον αγαπάει ακόμα ή αν φοβάται κάτι, απάντησε: “Τον αγαπάει παθολογικά… Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω. Το παιδί μου διώκεται”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.