Πάτρα: Ο οδηγός του καρτ περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο – Τι λέει για τον 6χρονο

Σοκ επικρατεί στην Πάτρα για το τροχαίο που συνέβη σε αγώνα καρτ, το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 6χρονος Φώτης.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο οδηγός ενός από τα καρτ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ από πίσω υπήρχε κόσμος.

Ο οδηγός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, λέγοντας ότι είναι και ο ίδιος πατέρας και θα είναι δίπλα στο παιδί και την οικογένειά του.

Πάτρα: Τι υποστηρίζει ο οδηγός του καρτ

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, ο οδηγός αναφέρει:

“είχα μία επαφή με ένα άλλο καρτ, το οποίο με έκανε να έχω επαφή με τα προστατευτικά, τα οποία βρίσκονταν εκεί κανονικά. Με έσωσαν κιόλας. Είχα μία ανατροπή μέσα στην πίστα, πριν την πλατεία Γεωργίου. Επιλήφθηκαν άμεσα όλοι οι φορείς, πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρα, πυροσβεστική τα πάντα. Μας οδήγησαν στις πρώτες βοήθειες και εμένα και απ’ ότι έμαθα και ένα παιδί, το οποίο τραυματίστηκε και το έφεραν αμέσως εκείνη τη στιγμή. Μας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά το παιδί έφυγε με το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο”.

Ο ίδιος σημειώνει ότι “η επαφή που είχα ήταν με τα προστατευτικά…” για να προσθέσει πως “κρατήθηκα μέσα στην πίστα”

Ερωτηθείς για το πώς χτύπησε ο 6χρονος, ο οδηγός ανέφερε: “δεν το γνωρίζω. Εκείνη τη στιγμή, μετά την επαφή μου με το άλλο αμαξίδιο ήρθα σε επαφή με τα προστατευτικά”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Είμαι πατέρας και έχω δύο γιους. Αυτό θέλω να σας πω. Θα είμαι δίπλα τους”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του οδηγού:

Πάτρα: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το ατύχημα στον αγώνα καρτ

Σοκάρουν οι εικόνες από το ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 6χρονος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων-Εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, σοκάρει η στιγμή του ατυχήματος.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο του οχήματος. Μπαίνει μπροστά στο μονοθέσιο που βρίσκεται δίπλα του. Τα δύο καρτ ακουμπούν ρόδα με ρόδα και στη συνέχεια το ένα προσκρούει στα κιγκλιδώματα και σχεδόν πετάει…

Τι λέει ο πατέρας του 6χρονου για την κατάσταση του παιδιού

Μιλώντας στο “the best.gr” ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε πως οι γιατροί του είπαν πως η μαγνητική τομογραφία του μικρού Φώτη δεν δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού, κάτι που εκτιμάται θετικά, ωστόσο όπως επισήμανε «τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο».

Αναφερόμενος στο ατύχημα ο πατέρας του παιδιού είπε πως ακόμα δεν έχει βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος. Υποστήριξε ότι “το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα”, επισήμανε ότι “είναι κάτι που δεν αμφισβητείται” και περιγράφοντας τη στιγμή υπογράμμισε ότι “το καρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ