Πάτρα: Στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης με τον δικηγόρο του – ΤΩΡΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης αυτήν την ώρα μεταβαίνει στην Αθήνα με τον δικηγόρο του. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Tempo24.News, ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον δικηγόρο αυτήν την ώρα μεταβαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβουν τη δικογραφία της υπόθεσης, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Την ίδια πληροφορία μετέδωσε και το Mega.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το τηλεφώνημα στον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τη ΓΑΔΑ – “Γιατί δεν έρχεσαι να με δεις;”

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Την 33χρονη επισκέφτηκαν χθες η μητέρα της και η αδελφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μέσα από την ΓΑΔΑ με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα την στήριζε.

“Γιατί δεν έρχεσαι να με δεις;” ήταν η ερώτηση που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον σύζυγό της.  “Δεν πρόκειται να έρθω να σε δω. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση” ήταν η απάντηση που φέρεται να έλαβε και η οποία την εξόργισε ιδιαίτερα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ