Πάτρα: Aίτημα της ανακρίτριας στον ΕΟΦ για την κεταμίνη – Ο Δασκαλάκης αναζητεί στοιχεία για τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας

Αίτημα προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) υπέβαλε η 18η τακτική ανακρίτρια ζητώντας να της διαβιβαστούν στοιχεία για την ουσία κεταμίνη η οποία βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Της Άννας Κανδύλη

Και συγκεκριμένα ζητά να ενημερωθεί:
-που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και
-με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα,  με στόχευση  κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της  Αχαΐας.

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις. Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο της Πάτρας και αύριο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.
Παράλληλα η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να εξετάζει αιτήματα προς την ανακρίτρια που θα μπορούσαν να στηρίξουν περαιτέρω την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται ακόμη και αίτημα προς την δικαστική λειτουργό να ζητήσει από την προμηθεύτρια του απινιδωτή-βηματοδότη εταιρεία στοιχεία για το εάν είναι δυνατόν ο απινιδωτής της  Τζωρτζίνας να έχει καταγράψει και να παραμένουν καταγεγραμμένα στοιχεία για την ακριβή ώρα που άρχισε η δυσλειτουργία  της  καρδιάς του κοριτσιού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ