MasterChef: Νέες ομάδες για τους διαγωνιζόμενους – Η εξωτερική δοκιμασία και η “αστοχία” στις παρασκευές

Μια νέα ομαδική δοκιμασία, γεμάτη ανατροπές, περιμένει τους διαγωνιζόμενους στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στο MasterChef.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, μετά από την δοκιμασία αποχώρησης, η παίκτρια που είχε το χειρότερο πιάτο ήταν η Βασιλική, η οποία και έφυγε από το ριάλιτι.

Η εβδομάδα με επίκεντρο το αμπέλι συνεχίζεται στον διαγωνισμό, καθώς σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί, κριτές και παίκτες φαίνεται να επισκέπτονται ένα από τα πιο παλιά oινοποιεία της Ελλάδος.

Ωστόσο πριν από την μαγειρική αναμέτρηση που όπως φαίνεται θα είναι εξωτερική, ανακοινώνεται στους διαγωνιζόμενους ότι θα σχηματιστούν νέες ομάδες. Τι χειρισμούς θα κάνει η Καλλιόπη όσον αφορά στα πλεονεκτήματα της ομαδικής δοκιμασίας, δεδομένου ότι είχε νικήσει στο τεστ δημιουργικότητας της Δευτέρας;

Οι κριτές υποδέχονται τον καλεσμένο τους για την Τετάρτη, τον wine expert Γιώργο Κανόπουλο, ο οποίος θα δοκιμάσει και θα κρίνει τις μαγειρικές προσπάθειες των δύο ομάδων.

Όπως επισημαίνει στο σχετικό απόσπασμα ο Σωτήρης Κοντιζάς, το φαγητό που καλούνται οι διαγωνιζόμενοι να ετοιμάσουν πρέπει να είναι «νόστιμο» και «να ταιριάζει με τα κρασιά».

Μια αστοχία, καθώς μαγειρεύουν, ταράζει τους παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν με κάποιον τρόπο να «σώσουν» την κατάσταση. Θα τα καταφέρουν;

«Έχουμε πολύ όμορφες προσπάθειες» θα πει ο Σωτήρης Κοντιζάς βλέποντας τα πιάτα των παικτών, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αναφέρει μετά την δοκιμή ότι του είναι δύσκολο να βγάλει έναν νικητή.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ