Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση της παθολογοανατόμου στην πρόθεση Δασκαλάκη να κινηθεί νομικά

Νομικά ενάντια στην παθολογοανατόμο, Αντιγόνη Μητσέλου, τους συναδέλφους της και τους ιατροδικαστές που εμπλέκονται στον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας σκέφτεται να κινηθεί ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με όσα μετέφερε άτομο από το περιβάλλον του στο «Φως στο Τούνελ». Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές.

Η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου δεν θέλησε να πει τίποτα αναφορικά με την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να κινηθεί νομικά κατά των ιατροδικαστών και των παθολογοανατόμων.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει, αυτό δεν με απασχολεί καθόλου» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αρνήθηκε να υποστηρίξει το οτιδήποτε αναφορικά με την αρχική έκθεση που μίλαγε για αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά και τις δηλώσεις της ιατροδικαστού Τσιόλα που δήλωσε πως της είχε καταθέσει όλα τα στοιχεία, σύμφωνα με το MEGA.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων σχολίασε την εν λόγω κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας πως «έχω τολμήσει να μιλήσω για αστοχίες  συναδέλφων, από την άλλη το να ακούω τον άνθρωπο που ήταν δίπλα σε αυτή τη γυναίκα συνεχώς, στα παιδιά του όσο ήταν, το να στρέφεται μόνο κατά των ιατροδικαστών, είναι κάτι που σηκώνει κουβέντα».

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε ότι πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη μετέφερε ότι σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε παιδιά, τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητεί αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ…».

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του 30χρονου πατέρα, διέψευσε την είδηση πως ο ίδιος ζητεί αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ.

«Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε σκέψη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του», ανέφερε ο δικηγόρος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ