Ζωή Γιακουμάτου: “Σώθηκα λόγω του πατέρα μου” – Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε η Ζωή Γιακουμάτου, γνωστή σχεδιάστρια και κόρη του γνωστού πολιτικού.

Η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου, και ο σύντροφός της Νίκος Πιτταράς, έχουν ένα αγοράκι, τον Γεράσιμο, που είναι ήδη 2 ετών.

«Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαθα θρόμβωση μετά από έντονο πόνο στο πόδι μου. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ μία εβδομάδα στο “Μητέρα”, όπου έκανα θεραπεία και ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά. Ο θρόμβος είχε φτάσει σχεδόν μέχρι τον πνεύμονα και σώθηκα λόγω του πατέρα μου, που είναι γιατρός, γιατί με πίεζε να κάνω τρίπλεξ αγγείων. Στη συνέχεια φάνηκε ότι έχω θρόμβωση και χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο ξαπλωμένη και ακίνητη για μία εβδομάδα. Έκανα θεραπεία με ενέσεις και φορούσα ειδικές κάλτσες μέχρι να γεννήσω», είπε η Ζωή Γιακουμάτου στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Ζωή Γιακουμάτου είπε: «Έχω μια φίλη που έχει κατάστημα στη Μύκονο και εγώ της φτιάχνω τα ρούχα. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ετοιμάζομαι να επιστρέψω και να βγάλω τη νέα μου συλλογή με τα χειμερινά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ