Πάτρα: Η παθολογοανατόμος της Ίριδας δηλώνει ότι έχει άσο στο μανίκι – “Θα βγουν όλα στη φόρα…”

Συνεχίζεται το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Την ώρα που οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας εξετάζουν εξαρχής την αιτία θανάτου της Ίριδας, η παθολογοανατόμος  του 6 μηνών βρέφους προαναγγέλλει μια μεγάλη ανατροπή και κάνει λόγο για άσο στο μανίκι της.

“Εγώ δεν θα βγάλω τον άσο που έχω στο μανίκι στην τηλεόραση και να κάνω ιατρική μέσω τηλεόρασης. Αυτό το κρατάω για την ανακρίτρια. Όλος ο κόσμος στάθηκε στην αγενεσία και επιτέθηκαν όλοι σε εμένα για αυτό το θέμα. Καθίστε τώρα που θα βγουν όλα στη φόρα, να δείτε τι έχει να γίνει” δήλωσε στην εκπομπή Live News του MEGA.

Όπως επισημαίνει, λανθασμένα έχουν όλοι σταθεί στον φλεβόκομβο.  “Έκανα ένα μήνα να γράψω την έκθεση σε αυτό το μωρό, ένα μήνα έκανα να την γράψω. Το θέμα είναι ότι όλοι σταθήκαν στον φλεβόκομβο, ενώ τα πιο σημαντικά είναι πιο μπροστά στην έκθεση. Τα ευρήματα στον εγκέφαλο, τα ευρήματα στους πνεύμονες, τα ευρήματα διαφόρων οργάνων”, ανέφερε.

Η στροφή για την αιτία θανάτου της Ίριδας

Σημειώνεται πάντως πως στα τέλη του Φεβρουαρίου, ήταν κατηγορηματική για τον φλεβόκομβο. Σήμερα, κάνει στροφή και επισημαίνει ότι δουλειά της είναι να καταγράφει απλά τα ευρήματα, και όχι η αξιολόγηση και η ερμηνεία.

“Αυτά τα ευρήματα είναι πιο σημαντικά από την αγενεσία, απ’ αυτή την «διαμαρτυρία» κατά την διάπλαση που είναι η υποπλασία του φλεβόκομβου. Εγώ δεν είμαι ιατροδικαστής, είμαι παθολογοανατόμος, περιγράφω τα ευρήματα μου, από εκεί και πέρα η ερμηνεία εξαρτάται από τον ιατροδικαστή όχι από εμένα. Εγώ δεν μπορώ να βάλω αιτία θανάτου”, τονίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ