Πάτρα: “Η κόρη μου δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα, θα είμαι δίπλα της” – Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας, η μητέρα της 33χρονης έλυσε τη σιωπή της.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε να στηρίζει την κόρη της, λέγοντας πως δεν σκότωσε την εγγονή της.

“Με ειδοποίησε η μικρή κόρη μου ότι θα την πάνε στη ΓΑΔΑ και ότι το βράδυ θα είναι σπίτι της. Σοκαρίστηκα. Δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απέξω. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε χθες ο κόσμος και αντηχούν στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ επειδή είναι το παιδί μου, αλλά γιατί ξέρω τον άνθρωπο που μεγάλωσα εγώ σαν μάνα και πατέρας μαζί”, είπε η μητέρα της 33χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

“Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να το κάνει μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κρατούσε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος” σημείωσε ακόμη, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται ότι η κόρη της σκότωσε την Τζωρτζίνα για να κρατήσει τον άντρα της, Μάνο Δασκαλάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ