Πάτρα: Η αλήθεια για τις λίρες και την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου καταθέτουν συγγενείς της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μυστηριώδη θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα

Ο δικηγόρος ενός εξαδέλφου της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS του MEGA και ανέφερε πως θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

“Ο εξάδελφος της 69χρονης από τον οποίο έχω εξουσιοδοτηθεί, το πρώτιστο που θέλει είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες, με τις οποίες απεβίωσε η γυναίκα, εφόσον δεν πέθανε από την ασθένεια που προέβαλε το ζεύγος Δασκαλάκη ότι πέθανε. Απορώ -και λέω ντροπή- για τα χρήματα που είχε το ζευγάρι, και ιδίως ο πατέρας της οικογένειας που γλεντούσε μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού του. Είχε το θράσος….” είπε ο δικηγόρος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος μίλησε για λίρες που υπήρχαν και αναφέρθηκε σε πληροφορίες που κάνουν λόγο για κατασπατάληση κάποιων τραπεζικών καταθέσεων. “Η θανούσα δεν είχε παιδιά. Είχε αυτό το ακίνητο, είχε κάνει το πληρεξούσιο, το οποίο θα ερευνηθεί αν ήταν ειδικό ή γενικό, αν ήταν πλαστό ή γνήσιο” τόνισε.

Όπως ανέφερε, θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου.  “Δείχνω και την μεριά του Μάνου Δασκαλάκη που πρέπει να κληθεί από την Εισαγγελία για να δηλώσει για ποιον λόγο είχε αυτό το πληρεξούσιο, πώς το χρησιμοποίησε και εάν έχει εκποίησει τις λίρες ή όχι”, συμπλήρωσε. “Η όλη ζωή και οικονομική του διαδρομή στο σπίτι της θανούσης πρέπει να δικαιολογηθεί. Μετά τον θάνατό της γύρισε βίντεολκλπ, με μικρόφωνα 3.500 ευρώ, βράζει όλη η Ελλάδα πού βρήκε αυτά τα χρήματα” ανέφερε.

“Εάν έχι το θάρρος να έρθει να καταθέσει το πληρεξούσιο στην εισαγγελία Πατρών, να δούμε τι αναγράφεται. Εάν δεν το κάνει, θα αναγκαστεί από τις Αρχές να προσέλθει βιαίως να το καταθέσει” κατέληξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ιδιωτικός ερευνητής, Σωκράτης Στρατής αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη.

Ο κ. Στρατής είπε πως η ηλικιωμένη ήταν φτωχή, έπαιρνε μία σύνταξη και είχε κληρονομήσει ένα 3όροφο σπίτι από τον πατέρα της, το οποίο δεν είχε προλάβει να διευθετήσει.

Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε να γίνει κάποιου είδους ατασθαλία στα οικονομικά της από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, ο ιδιωτικός ερευνητής απάντησε πως όχι, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς διαχειριζόταν τα χρήματα του τρέχοντος λογαριασμού της και τη σύνταξή της. «Δεν υπήρχαν άλλα χρήματα» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ