Πάτρα: Δύο εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο όταν ήταν βρέφος – Οι “εκχυμώσεις” και η “φαρμακευτική δηλητηρίαση”

Νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί την κοινή γνώμη, κυρίως από τη στιγμή που εξέπνευσε και το μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι της οικογένειας, η άτυχη Τζωρτζίνα, τον περασμένο Ιανουάριο. Έπειτα από παρέμβαση της Εισαγγελίας Πατρών η υπόθεση ανατέθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Την περασμένη Τετάρτη, συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου και τη Δευτέρα προφυλακίστηκε, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες που είχε μεταδώσει το mega την προηγούμενη εβδομάδα, ανέφεραν ότι το 2014 είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί ήταν μόλις εννέα μηνών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε υποβληθεί καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού” σε βάρος της οικογένειας για κακοποίηση του βρέφους. O Οργανισμός απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο τμήμα του δήμου της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας. Ωστόσο, όπως μεταδόθηκε, φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η καταγγελία δεν ευσταθεί. Τότε, η έρευνα σταμάτησε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Τζωρτζίνα, που τότε ήταν μωράκι, δεν εξετάστηκε καν από ιατροδικαστή, όπως είχε μεταδώσει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Χθες, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι το κοριτσάκι είχε υποστεί δύο φορές κακοποίηση από “συγγενικό πρόσωπο” και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημερώσει το “Χαμόγελο του Παιδιού. Σήμερα, ο Μάνος Δασκαλάκης, όταν ερωτήθηκε για τη δήλωση της πεθεράς του είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και επανέλαβε πως τις στιγμές που εκείνος ήταν μπροστά η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπόδειγμα μητέρας. “Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα” τόνισε.

“Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά είχε πάει στο Καραμανδάνειο το παιδία για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες” ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Οι δύο εισαγωγές στο Καραμανδάνειο, όταν η Τζωρτζίνα ήταν βρέφος

Ο Alpha, μετέδωσε σήμερα και νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής T-Life, η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί ακόμη δύο φορές στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πέραν των όσων έχουν ήδη γίνει γνωστές. Ιατρικές πηγές, που επικαλείται η εκπομπή, αναφέρουν ότι η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί στο Καραμανδάνειο, το 2014 και το 2015.

Η πρώτη εισαγωγή έγινε για αναφερόμενες “εκχυμώσεις” κάτι που τελούσε “υπό διερεύνηση”, ενώ στη δεύτερη περίπτωση είχε φτάσει στο νοσοκομείο για “φαρμακευτική δηλητηρίαση”.

Στην εκπομπή επισημάνθηκε ότι τα συμπτώματα τα είχε αναφέρει η μητέρα, το τι είδαν οι γιατροί και τι προέκυψε, είναι ένα άλλο θέμα. Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι έχει δοθεί εντολή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο ώστε να διερευνηθούν τυχόν εισαγωγές της Τζωρτζίνας, στο παρελθόν.

Σε σχέση με την αναφορά ιατρικών πηγών της Πάτρας για τη φερόμενη εισαγωγή για δηλητηρίαση, έγινε επισήμανση σε άλλες πληροφορίες, που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, και ήθελαν το παιδάκι να είχε νοσηλευτεί αφότου είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες. Από την οικογένεια, είχαν διαψεύσει αυτή την πληροφορία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ