Πάτρα: Γιατί οι γιατροί ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερα στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα – Τα νέα στοιχεία

Τη στιγμή που το “θρίλερ” με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, και νέα στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, παιδίατροι στην Πάτρα επισημαίνουν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας, όταν βρίσκονταν σε μονόκλινα δωμάτια, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν σε ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν ανησυχητικά επεισόδια.

Τα περιστατικά αυτά, είχαν δημιουργήσει σαφείς υπόνοιες στους γιατρούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες εντός των χώρων όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο. Όταν το παιδί μετακινείτο από το ένα νοσοκομείο στο άλλο “υπήρχε ενημέρωση να υπάρχει ιδιαίτερη επιτήρηση στον χώρο όπου διαμένει, μακριά από τους γιατρούς και εκτός ΜΕΘ ώστε να μην συμβεί κάποιο απρόοπτο”, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, σε μία από τις συνεντεύξεις που έδωσε πρόσφατα είχε πει ότι τα παιδιά έμεναν σε μονόκλινα δωμάτια, γιατί έτσι πρότειναν οι γιατροί. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αυτές οι δηλώσεις της μητέρας έρχονται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι γιατροί, οι οποίοι αποκάλυψαν πως η διαμονή των παιδιών σε μονόκλινο ήταν επίκληση της μητέρας των κοριτσιών, που φέρεται να τους ανέφερε ότι ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν κι έτσι ήθελε να μείνει στο μονόκλινο, στο πλευρό της κόρης της.

Σε σχέση με την εξέλιξη των ερευνών υπάρχει μία δυσπραγία μεταξύ αστυνομικών και δικαστικών υπηρεσιών στην Πάτρα, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός. Λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων φαίνεται πως η εκκίνηση της έρευνας θα καθυστερήσει.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.