Πάτρα: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Το «Χαμογέλα και Πάλι!» έφερε στο φως μία φωτογραφία – ντοκουμέντο της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην οποία εμφανίζεται να έχει μελανιές στο χέρι της.

Για τις μελανιές η οικογένεια έχει υποστηρίξει ότι έγινε από το αναπηρικό αμαξίδιο που χρησιμοποιούσε το παιδί. Σημειώνεται ότι η 9χρονη, επισκεπτόταν  κέντρο αποκατάστασης μετά την τετραπληγία της. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η οικογένεια αναφέρει ότι ζήτησε τον λόγο από το κέντρο για να απαντήσει σχετικά με τις μελανιές. Το κέντρο από την πλευρά του απαντά πως και οι ειδικοί που εξέτασαν το παιδί διερωτήθηκαν για τις μελανιές και ήταν κάτι που τους προξένησε εντύπωση.

“Πρώτα πολλά φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Ωστόσο, όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μια σχετική αποδεικτική σημασία για εμάς… Αυτή η φωτογραφία αν δεν αμφισβητείται από κανένα η φωτογραφία, προφανώς θα πρέπει να την μελετήσει και κάποιος ειδικός “, τόνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

“Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε  είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες” συμπλήρωσε.

Επίσης, σημείωσε σε ό,τι αφορά το αναπηρικό αμαξίδιο: “Τα μέσα αυτά έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλούν τραύματα και κακώσεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ