Πάτρα: Φωτογραφία από το μόνιτορ κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας

Μία φωτογραφία δείχνει το μόνιτορ από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας όταν βρισκόταν στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Πάτρας. Το στιγμιότυπο και οι ενδείξεις αποδεικνύουν ότι το παιδί δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα.

Την φωτογραφία δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”. Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η φωτογραφία από το μόνιτορ είναι από όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών, χωρίς τη μητέρα της στο πλευρό της.

Όπως φαίνεται η 9χρονη δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, με τους σφυγμούς και το οξυγόνο να φαίνονται κανονικοί.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί ανέφεραν ότι όταν η Τζωρτζίνα έφευγε από την ΜΕΘ και γυρνούσε στο μονόκλινο δωμάτιο υπό την επιτήρηση της μητέρας της, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, με την 9χρονη αν εμφανίζει ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες.

Σημειώνεται ότι πριν αναφερθεί η κεταμίνη, οι γιατροί απέδιδαν τις επιδεινώσεις της υγείας της Τζωρτζίνας σε υποξυγοναιμία, πιθανότατα από τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων.

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα στην Πάτρα αναμένονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια για ένα ύποπτο σύμπτωμα, καθώς το κοριτσάκι ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, το οποία μαρτυρά σύμφωνα με τους γιατρούς χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και δικαστικούς τα στοιχεία για την εμπλοκή της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δολοφονία της 9χρονης είναι αδιάσειστα. Η χορήγηση της υπερβολικής δόσης κεταμίνης από τη μητέρα ενώ βρισκόταν μόνη στο θάλαμο με το παιδί θεωρείται απόλυτα αποδεδειγμένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ