Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά η οικογένειά της για την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη με τις Αρχές να ερευνούν πώς η συγκεκριμένη ουσία έφτασε στα χέρια της μάνας των τριών παιδιών. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο που είναι τοξικομανής.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 33χρονης και η αδελφή της διαψεύδουν ότι υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια ή στο ευρύ συγγενικό περιβάλλον.

Η αστυνομία πάντως ερευνά την διαδρομή της κεταμίνης καθώς αυτό είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει.

 

Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας που είχε ταφεί μαζί της, ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου παρουσία εισαγγελέα και έχει μεταφερθεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια χαρακτήρισε ύποπτη την κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο του παιδιού κατά την διάρκεια της ταφής

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η Τζωρτζίνα είναι πιθανό να «μιλήσει» και μέσω του τάμπλετ. Κάθε αρχείο, κάθε αναζήτηση θα ανακτηθούν ακόμα και αυτά που έχουν διαγραφεί. Οι απαντήσεις, όπως είπαν στο Star οι ειδικοί, θα έρθουν σύντομα.

«Όλα μπορούν να ανακτηθούν από τη στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί μέχρι και την ημέρα που έκλεισε» δηλώνει ο Θεοφάνης Κασίμης, σύμβουλος Πληροφοριακών συστημάτων, και συνεχίζει: «Το ιστορικό επίσκεψης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικά μηνύματα, viber, skype κλπ. Επίσης, θα μπορέσουν να ανακτήσουν την τοποθεσία GPS, από πού συνδέθηκε το τάμπλετ, καθώς και διεγραμμένες φωτογραφίες, βίντεο και sms».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ