Πάτρα: Χαμός σε πανηγύρι – Έφοδος αστυνομικών και κλιμακίου του ΣΔΟΕ

Χαμός σε πανηγύρι στα Δεμένικα, στην Πάτρα. Αστυνομικοί έκαναν έφοδο έπειτα από καταγγελία για ηχορύπανση, όπως και σε άλλους δύο χώρους διασκέδασης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι συλλήψεις και σε μία επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr, η Αστυνομία δέχθηκε κλήσεις για πανηγύρι που γινόταν στην περιοχή των Δεμενίκων, καθώς περίοικοι όπως κατήγγειλαν, δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν με τη μουσική να παίζει στη διαπασών. Βελισσάρης, Γεωργαντά και άλλοι δημοτικοί τραγουδιστές φρόντιζαν για τη διασκέδαση των εκατοντάδων συμμετεχόντων στο πανηγύρι που έκανε ο τοπικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος, όμως φαίνεται πως ενοχλούσαν όσους ήθελαν να κοιμηθούν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο όπου γινόταν το γλέντι και συνέλαβαν τον υπεύθυνο. Όμως τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας στην ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονταν με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά να μεταβεί περιπολικό. Μάλιστα μαζί ήταν και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ. Αυτή τη φορά εκτός από το «πανηγύρι», ελέγχθηκαν και δύο άλλα καταστήματα.

Το ΣΔΟΕ βρήκε ασφαλισμένους και τους 37 εργαζόμενους στο πανηγύρι, όμως βρήκε ανασφάλιστο έναν εργαζόμενο σε παρακείμενο κατάστημα που επίσης… είχε ορχήστρα. Έτσι επέβαλε πρόστιμο 10.500 ευρώ για ανασφάλιστο εργαζόμενο.

Σύλληψη έγινε και σε τρίτο κατάστημα της περιοχής επίσης για ηχορύπανση όπως και στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο δύο «υπεύθυνοι» γνωστών καταστημάτων διασκέδασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ