Πάρος: Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης για την κακοποίηση και την εγκυμοσύνη – Τι απαντούν ο πατριός και η μητέρα της

Συγκλονίζει η περιγραφή της 20χρονης Νεκταρίας από την Πάρο για τα όσα καταγγέλλει ότι βίωνε στα χέρια του πατριού της, από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Το κορίτσι, που έφυγε πριν από μερικές ημέρες από το νησί, βρήκε καταφύγιο σε συγγενικό της πρόσωπο στα Καμίνια, και το Σάββατο μετέβη στην αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πατριού της, καταγγέλλοντας ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η κακοποίηση γινόταν “σχεδόν μέρα παρά μέρα”

Η 20χρονη μίλησε στην εκπομπή “Tlive” του Alpha. “Ήρθε η μέρα και η στιγμή να τα πω όλα”, ανέφερε αρχικά. Αναφερόμενη στην κακοποίηση που καταγγέλλει ότι υπέστη από τον πατριό της, είπε: “Μου λέει, έλα εδώ να ξαπλώσουμε. Έκανε την κίνηση να με φιλήσει στο στόμα και μετά άρχιζε να μου βγάζει τα ρούχα για να γίνει η πράξη. Εγώ φοβήθηκα, δεν άνοιξα το στόμα μου ποτέ… Στα 14 μου λέει ‘πάμε μία βόλτα’. Με πήγε σε ένα δωμάτιο που ήταν ενός θείου του που είχε πεθάνει. Μου λέει ‘δεν θέλω να πεις τίποτα στη μάνα σου, δεν θέλω να ξέρουν τίποτα οι δικοί σου και να είναι μυστικό. Προχώρησε στην κακοποίησή μου. Εγώ δεν μίλησα γιατί ήμουν τότε μικρή, μόλις 14 ετών. Δεν ήξερα το τι ακριβώς έγινε, μετά από μήνες το κατάλαβα”.

Σύμφωνα με την 20χρονη, η κακοποίησή της ξεκίνησε όταν ήταν 14 ετών και συνεχίστηκε μέχρι και πρόσφατα, “τον Δεκαπενταύγουστο, σχεδόν μέρα παρά μέρα”. “Δεν ήταν τα αδέλφια μου μέσα, ούτε η μάνα μου. Έβλεπε τι ώρα ακριβώς έφυγε (η μάνα), την έπαιρνε τηλέφωνο να δει πού ακριβώς είναι και έκανε την σεξουαλική πράξη πάνω στο κρεβάτι τους, στο υπνοδωμάτιο της μητέρας μου. Ήταν μία καθημερινότητα στη ζωή μου, που δεν το πέρασα για πλάκα ούτε στο ντούκου, περίμενα να ενηλικιωθώ για να το πω, γιατί φοβόμουν”, σημειώνει η Νεκταρία.

Η εγκυμοσύνη και οι ξυλοδαρμοί – “Ο πατέρας σου αποκλείεται να το έχει κάνει”

Όπως υποστηρίζει, πρόσφατα είχε μείνει έγκυος και πιστεύει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το παιδί που κυοφορούσε να ήταν του πατριού της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η ίδια ήθελε να κρατήσει το παιδί, αλλά την πήγαν σε νοσοκομείο της Αθήνας και έκανε έκτρωση. Η ίδια καταγγέλλει πως ο πατριός της δεν την κακοποιούσε μόνο σεξουαλικά, αλλά χτυπούσε τόσο την ίδια όσο και άλλα μέλη της οικογένειας. “Βαρούσε και την μάνα μου και εμάς. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι καλός”, λέει η Νεκταρία και αναφέρει ότι ο πατριός της είχε απειλήσει με μαχαίρι την αδελφή της.

Υποστηρίζει ότι η μητέρα της έμαθε για την κακοποίησή της, χρόνια αργότερα, όταν στα 17 της κατήγγειλε τα όσα είχε περάσει στα χέρια του. “Η μητέρα μου δεν γνώριζε στην αρχή. Το έμαθε όταν πήγα στα 17 μου στο αστυνομικό τμήμα και το κατήγγειλα. Η μάνα μου εκείνη την ώρα ήταν μπροστά και γυρνάει και λέει: ‘ο πατέρας σου αποκλείεται να το έχει κάνει’. Αυτός ο άνθρωπος έχει απειλήσει κόσμο και έχει κάνει φυλακή, απ’ ότι γνωρίζω. Ήταν αλκοολικός, έπινε, η μητέρα μου προσπαθούσε να του το κόψει, έκρυβε το κρασί…”, τονίζει η Νεκταρία.

Μην μπορώντας να αντέξει άλλο την κακοποίησή της, έφυγε από την Πάρο πριν από μερικές ημέρες. Φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο και το Σάββατο κατέθεσε μήνυση. “Η μητέρα μου δεν με πίστευε, μέχρι και τώρα. Ο αδελφός μου, η μάνα μου και αυτός λένε ότι λέω ψέματα, ενώ η πραγματική αλήθεια είναι αυτή”, σημειώνει η 20χρονη.

Πάρος: Τι απαντούν ο πατριός και η μητέρα της 20χρονης

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν ο πατριός αλλά και η μητέρα της Νεκταρίας.
“Λέει ψέματα, διότι αν ήταν τα πράγματα όπως τα λέει, έπρεπε να το πει…”, απάντησε ο πατριός της 20χρονης. “Έχει πει πολλές φορές πολλά ψέματα. Και τα ψέματα δεν βγαίνουν σε καλό”, πρόσθεσε και ισχυρίστηκε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Νεκταρία έφυγε από το σπίτι. “Όλα έχουν ξεκινήσει από το Faceboook…”, είπε ο πατριός, ενώ σε ερώτηση γιατί τον κατηγορεί η 20χρονη, απάντησε: “αυτό το ξέρει εκείνη”.
Από την πλευρά της, η μητέρα της Νεκταρίας υποστήριξε ότι η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. “Είχα πολλές κακές αντιδράσεις από τη μικρή. Δεν μου είχε πει ποτέ αυτό το πράγμα, ότι βιάστηκε από τον πατριό της. Δεν γνωρίζω ότι έχει πάει στο αστυνομικό τμήμα και το έχει αναφέρει. Θα μου το έλεγε η αστυνομία και θα καλούσαν και τον πατριό της “, λέει η μητέρα της 20χρονης στην τηλεοπτική κάμερα.
“Δεν γνώριζα τίποτα”, επανέλαβε και πρόσθεσε ότι η Νεκταρία είχε φύγει από το σπίτι και έμενε μόνη της, από τη στιγμή που ενηλικιώθηκε. Υποστηρίζει, επίσης, ότι γνωρίζει ποιος ήταν ο άνδρας από τον οποίο έμεινε έγκυος η κόρη της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ