Πάρος: “Όλα είναι ψέματα” απαντά η μητέρα της Νεκταρίας – Τι λέει για τη μήνυση που έκανε σε βάρος του πατριού της

Διαψεύδει η μητέρα της Νεκταρίας από την Πάρο τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί καταγγελίας της 20χρονης ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά. Η εξαφάνιση της 20χρονης Νεκταρίας από το νησί, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, που μεταδόθηκε χθες, η Νεκταρία έφυγε με τη θέλησή της από το σπίτι και τώρα φιλοξενείται από συγγενικό της πρόσωπο στα Καμίνια. Το Σάββατο, όταν διαπίστωσε πως την αναζητούσαν, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση της εξαφάνισής της μαζί με τη φωτογραφία της, εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ανέφεραν ότι η 20χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2016, δηλαδή από τότε που ήταν 15 ετών και ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του. Όπως υποστήριξε, έχει φύγει από το σπίτι της στην Πάρο άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για τον ίδιο λόγο.

Πάρος: “Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”, λέει η μητέρα της Νεκταρίας

Η μητέρα της 20χρονης υποστηρίζει ότι “το παιδί ακόμη δεν το έχουμε βρει” και ότι δεν έχουν συγγενικά πρόσωπα στην Αθήνα που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν την κόρη της. Σχετικά με τις πληροφορίες ότι η Νεκταρία καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της, η μητέρα της 20χρονης ισχυρίζεται: “χίλια τοις εκατό κάποιοι την βάζουν να τα λέει όλα αυτά. Εχω τον πόνο του παιδιού μου έχω και όλα αυτά τα ψέματα…”.

Με τη μητέρα της Νεκταρίας επικοινώνησε το Syrospress.gr. H κ. Αργυρώ, έδωσε τη δική της εκδοχή, λέγοντας: “Όλα είναι ψέματα. Όσα έδειξε ο Alpha και όσα γράφτηκαν τριγύρω σε δημοσιεύματα, δεν ισχύουν!! Το παιδί ακόμη δεν το έχουμε βρει!! Δεν έχει μιλήσει κανένας από την οικογένεια μαζί του. Σόι και συγγενικά πρόσωπα στην Αθήνα ούτε καν έχουμε για να είναι εκεί”.

Ερωτηθείσα για την κατηγορία που ακούστηκε για τον πατριό της Νεκταρίας, η μητέρα απάντησε: “Το παιδί ο πατριός της το έχει πάρει από μωρό. Το έχουμε μεγαλώσει με χίλιες στερήσεις και πολλή δουλειά!! Δεν το λέω για να υποστηρίξω τον πατριό αλλά ούτε την κόρη μου. Εγώ το δίκαιο το λέω όπως και το άδικο. Και δεν με νοιάζει τίποτα γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!”. Στο ερώτημα γιατί τότε η Νεκταρία να φύγει αλλά και γιατί να ισχυριστεί κάτι τόσο τρομερό, η κ. Αργυρώ υποστηρίζει: “Χίλια τοις εκατό κάποιοι την βάζουν να τα λέει όλα αυτά. Εχω τον πόνο του παιδιού μου έχω και όλα αυτά τα ψέματα…”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ