Παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ: Τι αποκάλυψε για το όνομα ο 17χρονος που τα σχεδίασε

Το απόλυτο viral έχουν γίνει τα αθλητικά παπούτσια “ΜΠΑΣΟΚ”, που σχεδίασε ένας 17χρονος.

Ο Γιάννης Λουλούδης αποκάλυψε σήμερα τον λόγο για τον οποίο επελέγη το όνομα “ΜΠΑΣΟΚ” για τα παπούτσια, που είναι στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ, έχουν στα πλάγια τον πράσινο ήλιο –σύμβολο του κόμματος-, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπάρχει η φράση “λεφτά υπάρχουν”.

Σημειώνεται ότι τα παπούτσια έχουν γίνει ανάρπαστα και τα αγόρασε μέχρι και ο τράπερ Snik.

Τι αποκάλυψε ο 17χρονος για το όνομα που επελέγη

“Είμαι 17 ετών. Το ΠΑΣΟΚ το γνώρισα κυρίως μέσω των memes και μετά μου εξήγησαν και οι γονείς μου. Και ο παππούς μου και ο προπάππος μου ψήφιζαν… Ήμουν στις 9 Απριλίου στο δωμάτιό μου με ένα φίλο μου και το συζητούσαμε, και λέγαμε ιδέες για ονόματα. Όταν είπα ΠΑΣΟΚ, δεν το άκουσε καλά, και μου το έγραψε ΜΠΑΣΟΚ, γιατί είναι Ελληνοαμερικανός. Οπότε, έμεινε έτσι”, περιγράφει ο 17χρονος σχεδιαστής στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Όπως εξηγεί, “μόνος μου τα έφτιαξα τα παπούτσια. Βρήκαμε την ιδέα, το σχεδιάσαμε σε χαρτί και το στείλαμε σε εργοστάσιο. Η τιμή είναι 280 ευρώ, λιανική. Μου έχουν πάρει ζευγάρια και από την Αμερική”.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη και τα παπούτσια προκάλεσαν την αντίδραση από τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο.

“Με σταμάτησε ο κ. Παναγιώτης Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ, που έγραψε ότι κόμματα δεν είναι εμπορικά brands. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε με ωραίο τρόπο να το βγάλω και το έβγαλα. Η παραγωγή είχε σταματήσει εδώ και μήνες και τώρα σταμάτησα να τα πουλάω. Έβγαλα συνολικά 100 ζευγάρια και μου έχουν μείνει περίπου 50”, πρόσθεσε ο 17χρονος.

Ο 17χρονος πίσω από τα παπούτσια

O Γιάννης Λουλούδης ασχολείται με την πώληση συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών και εμπνεύστηκε και σχεδίασε το viral αθλητικό παπούτσι «ΜΠΑΣΟΚ».

ΜΠΑΣΟΚ

“Ποιος θα περίμενε ότι μια συζήτηση που ξεκίνησε 9 του Απρίλη, στο δωμάτιο μου, παρέα με τον φίλο μου Νίκο Πελαρδή (@nick_pelardis), θα εξελισσόταν σε μια ιδέα που χωρίς πολλή σκέψη, όχι μόνο υλοποιήθηκε αλλά αγαπήθηκε από όλους εσάς” είχε γράψει σε ανάρτησή του στο instagram.

“Σήμερα λοιπόν, 3/9 ημέρα επετείου 47 χρόνων ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ αποφασίσαμε να σας αποκαλύψουμε την ταυτότητα των δημιουργών πίσω από τα ΜΠΑΣΟΚ Lows… Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, καταφέραμε στα 17 μας να σχεδιάσουμε το δικό μας παπούτσι, και να βγάλουμε στην αγορά 100 συλλεκτικά ζευγάρια, φτιαγμένα στο χέρι τα οποία έγιναν γνωστά σε όλα τα media, συζητήθηκαν, αγαπήθηκαν και φορέθηκαν ακόμα κι από επώνυμους. Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ημερομηνία διάθεσης των υπολοίπων συλλεκτικών κομματιών (50 ζευγάρια).
Σας ευχαριστώ γι’ άλλη μια φορά, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου δείχνετε και με παροτρύνετε να συνεχίζω αυτό που κάνω!”

 

Μάλιστα ο 17χρονος δημοσίευσε βίντεο με το γνωστό τραγούδι του ΠΑΣΟΚ “Καλημέρα ήλιε”, και τα παπούτσια που σχεδίασε, το οποίο μετρά ήδη πάνω από 300.000 views.

@giannislouloudisΜΠΑΣΟΚ Lows ##pasok ##leftaiparxoun ##greece ##🇬🇷 ##fy ##foryou ##fyp♬ Kalimera Ilie – Kostas Smokovitis & Aleka Aliberti

Ο Snik και τα “ΜΠΑΣΟΚ”

Ο Snik, έχει αδυναμία στα παπούτσια και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα viral παπούτσια. Ο τράπερ δημοσίευσε στα social media του το πακέτο που έλαβε και έκανε unboxing.

Snik ΜΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ