Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδελφής του

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν. Ο 31χρονος ηθοποιός ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας και το μοναδικό αγόρι. Είχε τέσσερις αδελφές οι οποίες τον λάτρευαν. Για αυτές ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Τα λόγια της αδελφής του Μαρίνας Νάτση ραγίζουν καρδιές. “Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας; Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει… Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου…” έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook.

Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δεν γνωρίζει πως έχασε τον μοναχογιό της

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του Πάνου Νάτση η οποία ακόμη δεν γνωρίζει πως ο μοναχογιός της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Συγγενής του ηθοποιού αποκάλυψε χθες στο Star πως η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμη πως ο γιος της είναι νεκρός. “Ποιoς θα τολμήσει να το πει;” ανέφερε συντετριμμένος ο ξαδελφός του, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”.

“Δεν θα το μάθει (η μητέρα του) απ’ ότι ξέρω” ανέφερε ο ηθοποιός εξηγώντας ότι δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα. “Αφορά θέμα υγείας και θα ήθελα να μην επεκταθούμε σε αυτό” είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ