Επιστρέφει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» – Σκέψεις για αναβίωση και ολοκλήρωση της ημιτελούς σειράς

Επιστρέφει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;»; Για κάτι που αξίζει, το πλήρωμα του χρόνου μπορεί να έρθει ακόμα και 22 χρόνια μετά.

Η σειρά που άνοιξε σε ανύποπτο χρόνο το θέμα της κακοποίησης μέσα από ένα πρίσμα μαύρης κωμωδίας, σημείωσε τεράστια επιτυχία με ποσοστά τηλεθέασης άνω του 40% και διεκόπη άδοξα και ξαφνικά, λαμβάνοντας διαστάσεις αστικού μύθου, ήρθε η ώρα να πει την… τελευταία της λέξη.

Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» μεταδόθηκε το 2000 στο Mega με πρωταγωνίστριες την Ελένη Ράντου, την Ελένη Καστάνη, τη Χρύσα Ρώπα και την Αβα Γαλανοπούλου και σταμάτησε στο 6ο επεισόδιο λόγω διαφωνιών ανάμεσα στους συντελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι σεναριογράφοι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου και η εταιρεία παραγωγής τους εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πιάσουν πάλι το νήμα και αυτή τη φορά να πουν την ιστορία ως το τέλος. Την ίδια σκέψη φέρονται να έχουν και στελέχη τηλεοπτικών σταθμών, που τους έχουν προσεγγίσει θέτοντας διερευνητικά το ερώτημα αν θα σκέφτονταν να… παραδώσουν εκ νέου «ψυχή» στο χαρτί.

Η… ζύμωση έχει ξεκινήσει. Οι μέχρι τώρα σκέψεις για την πιθανή επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» φέρνουν σημαντικές αλλαγές. Κατ’ αρχάς η ιστορία θα ειπωθεί και θα γυριστεί από την αρχή σαν μια «νέα» σειρά. Το σενάριο θα πρέπει να υποστεί σημαντικές επικαιροποιήσεις, καθώς έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που γράφτηκε.

Τέλος, πιθανότατα θα γίνει με νέο καστ, καθώς η ιστορία αφορά τέσσερις γυναίκες γύρω στα 40, που έχουν κακοποιηθεί μικρές σε ορφανοτροφείο από έναν κοινωνικό λειτουργό και ξαναβρίσκονται για να πάρουν… εκδίκηση. Υπάρχει πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για να επιστρέψει η θρυλική σειρά;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ