Πανόρμου: Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για το μυστηριώδες επεισόδιο με πυροβολισμούς

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που συνέβη το βράδυ της Κυριακής (27/8) έξω από το  16ο Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν μία 20χρονη γυναίκα και ένας 32χρονος άνδρας, υπήκοος Αλβανίας.

Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην Πανόρμου: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο enikos.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το πρώτο σενάριο είναι αυτό της αδέσποτης σφαίρας. Δηλαδή εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιος στην περιοχή να πυροβόλησε στον αέρα και κατά λάθος οι σφαίρες να έπληξαν τους δύο τραυματίες, οι οποίοι περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Το δεύτερο σενάριο είναι οι πυροβολισμοί να σχετίζονται με το ποινικό παρελθόν του 32χρονου από την Αλβανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παράνομη είσοδο στη χώρα αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνδρας είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Αμπελόκηποι: Μυστήριο με τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου – Στο μικροσκόπιο το ποινικό παρελθόν του 32χρονου τραυματία

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση, διερευνούν δηλαδή είτε το ενδεχόμενο ο 32χρονος να ήταν ο στόχος της επίθεσης με πυροβολισμούς είτε ο συγκεκριμένος άνδρας και η 20χρονη να τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες. Πάντως, με τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στη διάθεσή τους, οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δύο τραυματίες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου. Το Κέντρο Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στο συγκεκριμένο σημείο, περίπου στις 8:15.

Αμπελόκηποι: Πυροβολισμοί έξω από λύκειο στην Πανόρμου – Δύο τραυματίες

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες όμως δεν εντόπισαν κάποιον τραυματία αλλά ούτε και κάλυκες. Στη συνέχεια, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν ότι δύο άτομα μεταφέρθηκαν με τραύματα από όπλο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη μετέβη με ταξί στο νοσοκομείο με τραύμα στο μηρό, ενώ ο 32χρονος, υπήκοος Αλβανίας έφτασε στο νοσοκομείο με όχημα φίλου του και νοσηλεύεται με τραύμα στον ώμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 20χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζεται με τον 32χρονο και πως και οι δύο περνούσαν από το σημείο τυχαία, όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και συλλέγουν μαρτυρίες, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, προσπαθούν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες των πυροβολισμών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ