Αμπελόκηποι: Μυστήριο με τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου – Στο μικροσκόπιο το ποινικό παρελθόν του 32χρονου τραυματία

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς συνέβη το βράδυ της Κυριακής 27/8, λίγο μετά τις 20:00, στους Αμπελόκηπους που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Το περιστατικό συνέβη έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου.

Η 20χρονη φέρει τραύμα στον δεξιό μηρό και ο 32χρονος, υπήκοος Αλβανίας έχει τραυματιστεί στον ώμο. Και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό ενώ αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το παρελθόν του 32χρονου καθώς φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και συλλέγουν μαρτυρίες, αναζητώντας στοιχεία. Προσπαθούν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες, ενώ εξετάζουν εάν οι πυροβολισμοί σχετίζονται με το ποινικό παρελθόν του 32χρονου.

Στο σημείο δεν έχουν εντοπιστεί κάλυκες, ενώ η 20χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζεται με τον 32χρονο και πως και οι δύο περνούσαν από το σημείο τυχαία όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ