Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην Πανόρμου: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο enikos.gr

Ένας άνδρας που μένει πολύ κοντά στο Λύκειο στην Πανόρμου, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας άνδρας και μία γυναίκα μίλησε στο enikos.gr σχετικά με τα όσα άκουσε και είδε.

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς. Βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει και άκουσα να φωνάζουν. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία. Άκουσα ότι τραυματίστηκαν δυο παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην μαρτυρία του.

«Μετά από λίγο άκουσα να φτάνει η αστυνομία στο σημείο. Ελπίζω τα παιδιά που τραυματίστηκαν να είναι καλά», τόνισε ο ίδιος στο enikos.gr, ενώ ξεκαθάρισε ότι ανά τακτά χρονικά διάστημα στην περιοχή καταγράφονται βίαια περιστατικά και η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί.

Ο άνδρας που μένει κοντά στο σχολείο είπε ακόμη στο enikos.gr πως δεν πρόλαβε να δει κάποιον από το σημείο των πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το περιστατικό συνέβη έξω από το 16 Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου. Η κοπέλα και το αγόρι που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό ενώ αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ