Παλλήνη: Διαρρήκτες έκλεψαν μέχρι και… εργαλεία για να μην φύγουν με άδεια χέρια – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Σπίτια και επιχειρήσεις στην Παλλήνη ρημάζουν σπείρες κακοποιών, τα μέλη των οποίων αρπάζουν μέχρι και… εργαλεία, για να μην φύγουν με άδεια χέρια. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο Open, κάτοικος της περιοχής οι διαρρήκτες δρουν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες με στόχο να κλέψουν ακόμη και ποδήλατα ή εργαλεία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό  τόνισε: « Συμπληρωματικά στη δραστηριότητα της ΕΛΑΣ για την δημόσια αστυνόμευση η οποία έχει και καθήκον να μεριμνά για όλα αυτά τα θέματα, έχουμε φροντίσει για τους δημότες μας, πρώτον να έχουμε πλήρη και άπλετο δημοτικό φωτισμό σε όλα τα σημεία με φωτιστικά led που έχουν μπει τελευταία και έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή σε όλον τον δήμο ένα, διότι το φωτεινό περιβάλλον τη νύχτα είναι ενάντια στους παραβατικούς οι οποίοι προτιμούν το σκοτάδι το ημίφως».

«Και δεύτερον έχουμε εταιρεία φύλαξης εγκαταστάσεων μας που μετέφερε περιπολικά, όλη την περιπολίες σε όλο το πλάτος και μήκος του δήμου μας, προσπαθώντας να φυλάξει αλλά να έχει και το νου της σε διάφορα περιστατικά ή ύποπτες κινήσεις», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Υπάρχει τηλέφωνο που έχουμε δημοσιεύσει της εταιρείας 2111 απ’ το οποίο μπορεί να ζητήσει κανείς άμεση βοήθεια, αν δει κάτι ύποπτο κοντά στο σπίτι του ή γύρω από την περιοχή του ώστε η εταιρεία της φύλαξης να παρέμβει κι αν χρειαστεί η ίδια να ειδοποιήσει την αστυνομία, ώστε να παρέμβει εάν χρειάζεται κάτι περισσότερο σε βοήθεια από την ελληνική αστυνομία».

Στη συνέχεια, ο κ. Ζούτσος διευκρινίζει πως «με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να συμπληρώσουμε ένα κενό που υπάρχει στην φύλαξη μέσα στην πόλη αλλά και να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους δημότες και να αισθάνονται ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους φροντίσει σε μια δύσκολη στιγμή»

«Δεν αποκαθιστούμε την αστυνομία, δεν ασκούμε δημόσια αστυνόμευση», καταλήγει ο δήμαρχος Παλλήνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ