Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που “γάζωσαν” με καλάσνικοφ

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 63χρονο  επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Πώς έγινε η επίθεση στον επιχειρηματία

Οι δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ, τον πλησίασαν στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης και πυροβόλησαν –πιθανότατα με καλάσνικοφ – τον 63χρονο άνδρα ο οποίος ήταν στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο θετός γιος του και ένας φίλος του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν, ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, με τους αξιωματικούς να αναζητούν μέσα από καταθέσεις ανθρώπων του περιβάλλοντος του 63χρονου το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης.

Παράλληλα, χτενίζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, για να βρουν υλικό που θα τους βοηθήσει να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος έχει κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα, ενώ δραστηριοποιείται και στον αθλητικό χώρο, καθώς ήταν πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ομίλου της Κρήτης ΑΟ Χανίων.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ