Οργή για το θανατηφόρο τροχαίο στον Πειραιά – «Δολοφόνε, που πας;» φώναζαν αυτόπτες μάρτυρες

Οργή επικρατεί για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μία 68χρονη φιλόλογο, στον Πειραιά. Ένα αυτοκίνητο που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με σβησμένα φώτα την παρέσυρε και την τραυμάτισε, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να ξεψυχήσει λίγες ώρες αργότερα. Ο οδηγός, μάλιστα, εγκατέλειψε την περιοχή του δυστυχήματος.

Η 68χρονη είχε βγει από το σπίτι της για να ψωνίσει ένα αναψυκτικό από περίπτερο που βρίσκεται επί της Ηρώων Πολυτεχνείου. Δεν πρόλαβε, δυστυχώς, να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Βγήκε χωρίς το κινητό της για να πάει στο περίπτερο να πάρει ένα αναψυκτικό και να επιστρέψει στο σπίτι της στην Μπουμπουλίνας», λέει η αδερφή του συντρόφου της 68χρονης στην εκπομπή LiveNews και πρόσθεσε «Αυτό ήταν πώς να σας πω; Την καρατόμησε».

Οι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου «πάγωσαν». Η φιλόλογος αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που ερχόταν κατά πάνω της και έκανε ένα βήμα πίσω. Δεν ήταν αρκετό όμως για να σωθεί. Ο οδηγός, δίχως να πατήσει καθόλου φρένο, έπεσε πάνω της και την παρέσυρε σχεδόν 10 μέτρα μακριά, ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα οχήματα.

«Όπως είδατε κοιτάει δεξιά και αριστερά αν έρχεται αυτοκίνητο. Τον βλέπει τελευταία στιγμή με κλειστά φώτα. Κάνει ένα βήμα πίσω κι αυτός λες και ήθελε να την πετύχει ρε παιδί μου. Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να συμβαίνει;», λέει η αδελφή του συντρόφου της.

«Κοιτάζει δεξιά κοιτάζει αριστερά, δεν υπήρχε αυτοκίνητο και πάει να περάσει και βλέπει ξαφνικά έναν σίφουνα, έναν εγκληματία. Να έρχεται με κλειστά φώτα κατά πάνω της και κάνει ένα βήμα πίσω όπως βλέπετε στο βίντεο», προσθέτει η ίδια.

«Αν έκανε δύο βήματα πίσω… αλλά δεν πρόλαβε γιατί ήταν παρκαρισμένο αυτοκίνητο πίσω της. Κι αυτός πήγε σύριζα δηλαδή την πετάει, την εγκαταλείπει και φεύγει ανενόχλητος. Δηλαδή αυτό του ‘γντουπ’ δεν τον έβγαλε από την πορεία του;», ξέσπασε η αδελφή του συντρόφου της φιλολόγου, η οποία συμπλήρωσε: «Κι ένα μηχανάκι τον ακολούθησε από πίσω. Αυτός ανέβηκε την Γρηγορίου Λαμπράκη από το Πασαλιμάνι και έφυγε. Τρέχανε από πίσω του, έτρεχε ένα μηχανάκι και του φώναζαν όλοι ‘δολοφόνε πού πας’»;

Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην καρδιά του Πειραιά. Η 68χρονη γυναίκα ξεψύχησε δύο ώρες μετά στο Τζάνειο, όμως ο οδηγός παρουσιάστηκε στις αρχές ένα 24ωρο αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης.

«Του έκαναν αλκοτέστ αλλά μετά 24 ώρες πιάνει το αλκοτέστ; Μου είπαν βέβαια ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Μα ένας οικογενειάρχης σκέφτεται ότι το παιδί του μπορεί να περάσει απέναντι και να το σκοτώσει κάποιος άλλος. Δεν υπάρχει, τι ήταν πιωμένος;», λέει η αδελφή του συντρόφου της.

Όπως εξηγεί συγγενής της 68χρονης, δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται τροχαία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ