«Είμαι πολύ όμορφη για να σηκώνομαι στις 6 το πρωί και να δουλεύω» – Το βίντεο στο TikTok που έγινε viral

Η TikToker που βλέπετε δεν θέλει με τίποτα να εργάζεται, καθώς υποστηρίζει ότι «είναι πολύ όμορφη» για να ασχοληθεί με κάποια δουλειά. Η Lucy Welcher —μια influencer με περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes στο TikTok έκανε την παραπάνω δήλωση σε ένα βίντεο και δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου.

«Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Φαίνεται να θέλω να σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε γ@@@ μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; Όχι! Είμαι πολύ όμορφη για αυτό», είπε η Welch, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral, σύμφωνα με τη New York Post.

Αρκετοί που είδαν το βίντεο έσπευσαν να εκφράσουν την άποψή τους για το θέμα, με ορισμένους να την αποκαλούν «τεμπέλα».

«Προσπάθησε να σηκώνεσαι στις 4 κάθε μέρα και να δουλεύεις 60 ώρες την εβδομάδα», σχολίασε κάποιος.

TikToker

«Ελπίζω να γίνεις πιο ταπεινή. Η εμφάνιση δεν έχει να κάνει με την δουλειά και είναι θλιβερό που έχεις αυτή τη νοοτροπία», ήταν ένα άλλο σχόλιο. «Μήπως να προσπαθήσεις να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικας άνθρωπος, και όχι σαν μια πριγκίπισσα με προνόμια που περιμένει να της τα φέρει όλα η ζωή;», έγραψε κάποιος άλλος.

Ωστόσο, πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που την υποστήριξαν, αναφέροντας ότι συμφωνούν με αυτό που λέει και πως και έχουν κουραστεί και εκείνη από τη δουλειά.

«Το στέλνω  σε κάθε εργοδότη που είχα ποτέ», της είπε κάποιος.  Ένας θαυμαστής της, έκανε μια πρόταση, προκειμένου να ξεφύγει από το “βασανιστήριο” της δουλειάς. «Μπορείς να γίνεις η νοικοκυρά μου, έχω εξαψήφιο ετήσιο εισόδημα. Απλά να φροντίζεις το σπίτι να είναι καθαρό και να υπάρχει φαγητό στο τραπέζι».

Η ξανθιά TikToker δεν αποκάλυψε πού εργάζεται τώρα, ενώ στη συνέχεια απαντώντας στα σχόλια υποστήριξε ότι όσα λέει στο βίντεο ήταν ένα…«αστείο».

Η Welcher συχνά ανεβάζει στα social media βίντεο από την ώρα που ετοιμάζεται για τη δουλειά της και πρόσφατα αποκάλυψε ότι πήρε και προαγωγή. «Ξεκινάω σε μια νέα θέση στη δουλειά μου σήμερα. Έτσι αντί να διπλώνω πετσέτες θα είμαι στο γραφείο», είχε γράψει.

«Είμαι πολύ αγχωμένη που αρχίζω δουλειά γραφείου γιατί παρότι φαίνομαι πολύ όμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα, στην πραγματικότητα δεν είμαι καθόλου έξυπνη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ