Οπαδικό επεισόδιο στον Νέο Κόσμο: «Τι ομάδα είσαι;» – ΦΩΤΟ ντοκουμέντο

Άγνωστες λεπτομέρειες από την άγρια επίθεση εναντίον ανηλίκων από ομάδα χούλιγκαν στον Νέο Κόσμο, αλλά και φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το περιστατικό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέγραψαν καρέ-καρέ την επίθεση, που έγινε στις 20 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό που σχημάτισαν οι έμπειροι αστυνομικοί, όλα έγιναν στις 19:40 όταν οι δύο 17χρονοι κινούνταν με τα πόδια «από κοινού επί της οδού Ηλία Ηλίου αριθ. 68 στην Αθήνα, πλησίον του σταθμού του μετρό «Νέος Κόσμος». Τότε, τους προσέγγισε ομάδα τριών ατόμων περίπου, ρωτώντας τον έναν «από ποια περιοχή είναι», «τι ομάδα είναι» και «τι έχει μέσα στο τσαντάκι».

Ο ένας από τους ανηλίκους απάντησε «Πετράλωνα» και «Παναθηναϊκός» και τότε οι δράστες «αρχικά τον περικύκλωσαν, ελέγχοντας παράλληλα την πιθανή έλευση περαστικών και εν συνεχεία τον χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι, στο πρόσωπό του και σε όλο του το σώμα και του αφαίρεσαν: α) ένα τσαντάκι ώμου, μάρκας «NIKE» το οποίο περιείχε : β) ένα κινητό τηλέφωνο, μάρκας APPLE, μοντέλου I-PHONE 12».

Στη συνέχεια, οι δράστες χτύπησαν ξανά τον ανήλικο στο κεφάλι. Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντοπίστηκαν βίντεο που κατέγραψαν τη δράση της ομάδας, την οποία είχαν συστήσει οι δράστες που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Η συγκεκριμένη επίθεση έγινε έναν χρόνο έπειτα από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το enikos.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ