Ομαλή η μετεγχειρητική πορεία του Μαζιώτη

Ομαλή η μετεγχειρητική πορεία του Μαζιώτη

Ομαλή χαρακτηρίζουν οι γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» τη μετεγχειρητική πορεία του Νίκου Μαζιώτη, που υποβλήθηκε προχθές σε οστεοσύνθεση βραχίονα στο δεξί του χέρι, για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη από σφαίρα.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο γωνιακό θάλαμο για κρατούμενους που διαθέτει το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στον 8ο όροφο και φρουρείται σε 24ωρη βάση από άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας. Εκτιμάται ότι θα παραμείνει για νοσηλεία σχεδόν δύο εβδομάδες, ενώ, ανάλογα πάντα με τη θρέψη του οστού και την κινητικότητα του χεριού του, θα υποβληθεί και σε νέες επεμβάσεις. Όπως ανέφεραν στην «Καθημερινή», πηγές του νοσοκομείου, «ημέρα με την ημέρα θα φαίνεται και τι χρειάζεται να γίνει».

Η νοσηλεία Μαζιώτη στον Ευαγγελισμό, εκτός από την έντονη παρουσία ανδρών της αστυνομίας, δεν έχει διαταράξει τη λειτουργία του νοσοκομείου, που ολοκλήρωσε προχθές κανονικά την εφημερία του. Η μόνη τροποποίηση που έγινε ήταν μία 45λεπτη διακοπή λειτουργίας του Χειρουργικού στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όση ώρα εξεταζόταν ο Μαζιώτης. Στα διπλανά δωμάτια του ειδικού θαλάμου για κρατουμένους του 8ου ορόφου νοσηλεύονται κανονικά ασθενείς και το μόνο που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο θάλαμο είναι η «εντυπωσιακή», όπως την περιγράφουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, παρουσία των ανδρών της ΕΚΑΜ.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο παραμένει νοσηλευόμενος ο 29χρονος ειδικός φρουρός, που τραυματίστηκε στο μηρό, επίσης, από σφαίρα και υποβάλλεται σε χειρουργικές αλλαγές.

Σήμερα, αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας που τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο από εξοστρακισμό σφαίρας. Οι θεράποντες γιατροί έκριναν απαραίτητη την παραμονή του στο νοσοκομείο και σήμερα, για να συνεχίσει την αγωγή με αντιβίωση. Εκτός απροόπτου, θα λάβει εξιτήριο αύριο, για να συνεχίσει τις διακοπές του στη Μύκονο.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

Διαβάστε επίσης:

Για πέντε κακουργήματα κατηγορείται ο Μαζιώτης

ΒΙΝΤΕΟ-Ειδικός φρουρός: Με δικά μου χρήματα αγόρασα το αλεξίσφαιρο

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαζιώτης με το όπλο στο χέρι

ΒΙΝΤΕΟ-Τι έκανε στο Μοναστηράκι ο Μαζιώτης

ΒΙΝΤΕΟ-Η κάμερα έπιασε το πρόσωπο του Νίκου Μαζιώτη

“Καθαρό” το πιστόλι του Μαζιώτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ