Οικονόμου για την γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: «Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε τον δράστη από την ώρα που έγινε η καταγγελία»

Για την γυναικοκτονία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας αλλά και ολόκληρη τη χώρα μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολιτή Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζοντας πως οι Αρχές αναζήτησαν από την στιγμή της καταγγελίας τον δολοφόνο, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου μιλώντας στο Action24, ανέφερε πως «έγινε η καταγγελία, η άτυχη γυναίκα μετά την καταγγελία εγκατέστησε την εφαρμογή Panic Button, της συνέστησαν να φύγει από το σπίτι της και να πάει στην μητέρα της, οδηγία που ακολούθησε. Η αστυνομία αναζήτησε τον δολοφόνο από την πρώτη στιγμή και στα πλαίσια του αυτοφώρου και την επόμενη ημέρα στο νησί της Σαλαμίνας, δεν κατέστη δυνατόν να τον εντοπίσει και είχαμε αυτό το τραγικό περιστατικό».

«Η αναζήτηση του δολοφόνου ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή» επανέλαβε ο υπουργός, ενώ στην ερώτηση για το πως δεν κατάφεραν να τον βρουν σε έναν τόπο σαν τη Σαλαμίνα ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι «δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν θα ερευνήσουμε για το αν έγιναν όλα σωστά, όμως σας λέω ότι μετα μέχρι στιγμής στοιχεία τα γεγονόταν είναι όπως τα περιέγραψα».

Aξίζει ακόμη να σημειωθεί πως στην ερώτηση για το αν θα υπάρξει ΕΔΕ ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «θα ακολουθηθούν όλα αυτά που πρέπει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ