Οι τέσσερις συνεντεύξεις του Τόλη Βοσκόπουλου στον Νίκο Χατζηνικολάου που έγραψαν ιστορία

Ήταν το 1995 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος συνάντησε τηλεοπτικά τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, που έφυγε σήμερα από τη ζωή γράφοντας τη δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι, είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” για όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής του, της πορείας του και για τις γυναίκες που τον ‘σημάδεψαν’.

Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε με τους γονείς του, καθώς ήταν το 25ο παιδί της οικογένειας και το μοναδικό αγόρι. Όπως είχε αποκαλύψει, ο πατέρας του, στον οποίο είχε αδυναμία, έκανε παιδιά μέχρι να “πετύχει” τελικά το αγόρι.

“Τα παιδιά όταν βγαίνουν από την κοιλιά της μάνας τους κλαίνε. Εγώ τραγούδησα” ανέφερε, θέλοντας να δείξει πως ήταν γεννημένος για το τραγούδι.

Ακολούθησαν ακόμη τρεις συνεντεύξεις του “πρίγκιπα” του ελληνικού τραγουδιού στον Νίκο Χατζηνικολάου, που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση. Οι συνεντεύξεις προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και το υλικό προέρχεται από το προσωπικό αρχείο του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου στον Νίκο Χατζηνικολάου τον Φεβρουάριο του 1995Η συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου στον Νίκο Χατζηνικολάου τον Δεκέμβριο του 1998

Η συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου στον Νίκο Χατζηνικολάου το 2000

Η συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω τον Μάρτιο του 2001

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ