Οι σοκαριστικοί διάλογοι του δασκάλου με τις ανήλικες μαθήτριες

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση σύλληψης ενός δασκάλου σε δημοτικό σχολείο που βρίσκεται σε δήμο της νοτιοανατολικής Αττικής, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων μαθητριών του. Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα και τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε στα τρία κοριτσάκια ηλικίας κάτω των 10 ετών, μέσω facebook, skyρe και viber.

. Σύμφωνα με το Mega, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε τους εξής διαλόγους με τα κοριτσάκια:

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…»

– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι»

– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» ανέφερε στη μικρή μαθήτρια.

Σε άλλο διάλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Είσαι όμορφη. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα θα ήταν αλλού το μυαλό μου», φέρεται να έγραψε.

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός, που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, ενώ τα αποτελέσματα από τις έρευνες στο laptop, το τάμπλετ και το κινητό του τηλέφωνο αναμένεται να δείξουν την αλήθεια.

Σύμφωνα με το Mega, ο δάσκαλος ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με τα κοριτσάκια της τάξης του πριν από περίπου 10 ημέρες. Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ότι οι επαφές που γίνονταν μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας. «Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονείς τους το γνώριζαν» είπε χωρίς να διευκρινίσει γιατί δεν είχε επαφές και με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης του, ούτε για τα μηνύματα που καταγγέλλεται ότι έστελνε στα τρία κοριτσάκια.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.