Οι μεγάλες πίστες που είναι ανοιχτές Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που έμειναν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, φέτος τα κέντρα διασκέδασης θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η τιμή φιάλης για την περίοδο των εορτών στις μεγάλες πίστες της Αθήνας ξεκινά από τα 190 ευρώ για τέσσερα άτομα και ανεβαίνει ανάλογα με τις προτιμήσεις.

Το σχήμα του Νίκου Οικονομόπουλου και του Πέτρου Ιακωβίδη στο Fantasia Live είναι μία επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν μία λαϊκή βραδιά.

Επίσης ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο Nox, η Καίτη Γαρμπή με τον Χρήστο Μενιδιάτη στην Αυτοκίνηση, ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Κέντρο Αθηνών, ο Νίκος Βέρτης στο YTON, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα στο Teatro Music Hall.

Στο Έναστρον εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ζόζεφιν και τον Snik, στο Box Athens οι Μέλισσες με την Τάμτα, ο Πάνος Κιάμος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας στο Posidonio, η Λένα Ζευγαρά στο Tokyo Theater, και ο Λευτέρης Πανταζής με τον Θέμη Αδαμαντίδη στο Εμπατή North.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ