Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Κακοκαιρία «ARIEL»: Κατέρρευσαν τοιχία, εγκλωβίστηκαν οχήματα, πλημμύρισαν δρόμοι στην Εύβοια

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «ARIEL» σε περιοχές της Εύβοιας, το βράδυ της Τρίτης 30 Νοεμβρίου.

Η καταρρακτώδη και συνεχή για πολύ ώρα βροχή δημιούργησε προβλήματα και στο χωριό Οξύλιθος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, πρανές οικοπέδων έπεσαν με αποτέλεσμα τα χώματα να βουλώσουν, ενώ παράλληλα σχάρες και ρείθρα ομβρίων υδάτων ξεχείλισαν από τους μεγάλους όγκους βροχής και έτσι έκλεισαν οι δρόμοι.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες τοιχία κατέρρευσαν κλείνοντας δρόμους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς καθώς, φερτά υλικά βγήκαν στο οδόστρωμα κάνοντας επικίνδυνους τους δρόμους.

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε στο κέντρο του χωριού προκειμένου να απεγκλωβιστούν από το τοιχίο που κατέρρευσε τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα.

Την Πέμπτη αναμένεται η Πολιτική Προστασία του δήμου προκειμένου να γίνει αυτοψία και καταγραφή των ζημιών.

Πάτρα: Συμπλοκή μεταξύ ατόμων – Ένας βαριά τραυματισμένος – Μία σύλληψη

Συμπλοκή μεταξύ ομάδων νεαρών το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε στην Ηρώων Πολυτεχνείου ανάμεσα σε αλλοδαπούς, για άγνωστο λόγο και αφορμή.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο ενώ με βάση τα πρώτα στοιχεία από το ΕΚΑΒ παρελήφθη ένα άτομο τραυματισμένο, χωρίς τις αισθήσεις του. Η αστυνομία συνέλαβε στο σημείο τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης σε βάρος του τραυματία.

Άκαρπες οι έρευνες στα Τζουμέρκα για τους οπλοφόρους

Άκαρπες έχουν αποβεί οι έρευνες στα Τζουμέρκα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου οι επιβάτες του οποίου πυροβόλησαν εναντίον περιπολικού της αστυνομίας.

Δυνάμεις από την Άρτα και τα Ιωάννινα ερεύνησαν εξονυχιστικά την ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τίποτα.

Το όχημα μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του περιπολικού φαίνεται ότι χρησιμοποίησε κάποιο χωματόδρομο της περιοχής ο οποίος δίνει διέξοδο προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο χωματόδρομος αυτός αποτέλεσε πιθανότατα τον… δρόμο διαφυγής για το όχημα το οποίο δεν έφερε πινακίδες και είναι πολύ πιθανό να ήταν κλεμμένο.

Αστυνομικές δυνάμεις ερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή αναζητώντας ακόμη και κάποια φυτεία χασίς που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την παρουσία ενόπλων.

Όμως δεν εντόπισε κάτι ύποπτο.

Η έρευνα πάντως συνεχίζεται με αξιολόγηση όλων των στοιχείων.

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 57χρονος από την περιοχή του Χαριλάου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση του 57χρονου Γιώργου Φαλάρα από την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά

Στις 27/10/2022 βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης ο Φαλάρας Γεώργιος, 57 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φαλάρα Γεώργιου σήμερα, 30/11/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φαλάρας Γεώργιος έχει ύψος 1,80 μ., βάρος 90 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά, γκρίζα γένια και καστανά μάτια.

Φορούσε σκούρο μπλε τζίν παντελόνι, μαύρες αρβύλες και πιθανόν φοράει μαύρο τσαντάκι μέσης. Φέρει σημάδι στο δεξί φρύδι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους τα απορριμματοφόρα μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων

Στους δρόμους βγήκαν και πάλι οι υπάλληλοι του τομέα Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων να αναστείλει τις κινητοποιήσεις του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου ξεκίνησαν και πάλι τα πρώτα δρομολόγια των απορριμματοφόρων για την αποκομιδή των σκουπιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Oι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του δήμου προσπαθούν σιγά σιγά να αποσυμφορήσουν τα σημεία όπου έχουν συσσωρευτεί μεγάλοι όγκοι σκουπιδιών.

Κάποιοι εργαζόμενοι έχουν φορέσει ως αδιάβροχα… σακούλες σκουπιδιών, ώστε να προστατευτούν -όπως αναφέρουν- από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, να επισημάνουν τις ελλείψεις σε Μέτρα Ατομικής Προστασίας και να ζητήσουν την τήρηση των μέτρων για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων.

Θεσσαλονίκη: Εκτροπή βυτιοφόρου στον κόμβο Καλοχωρίου

Εκτροπή βυτιοφόρου σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον κόμβο Καλοχωρίου, στο ρεύμα προς εξωτερική περιφερειακή, στη Θεσσαλονίκη. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το βυτιοφόρο προσέκρουσε σε προστατευτικό στηθαίο.

Το βυτιοφόρο δεν έφερε φορτίο και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Επί τόπου έχει σπεύσει γερανός βαρέων οχημάτων για να απομακρύνει το βυτιοφόρο, ενώ στο σημείο βρίσκεται και σταθμός Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Λόγω του τροχαίου πραγματοποιούνται εκτροπές στην κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, δεν θα μπορούν να κινηθούν προς Καβάλα όσοι κινούνται από το κέντρο της πόλης, ενώ επίσης δεν μπορούν να εισέλθουν στην εξωτερική περιφερειακή όσοι έρχονται από την εθνική.

Λίγη ώρα αργότερα, το βυτιοφόρο απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Σοβαρό ατύχημα στην Βόρεια Εύβοια: Ηλικιωμένος καρφώθηκε σε κάγκελο – Τον απεγκλώβισε η πυροσβεστική

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου στην Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε και καρφώθηκε σε αιχμηρό κάγκελο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής, όπου και απεγκλώβισαν την άνδρας.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οδηγήθηκε στο ΚΥ Ιστιαίας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ