Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά των Αντικυθήρων

Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου ανοιχτά των Αντικυθήρων.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 70 χλμ. Νοτιοδυτικά των Αντικυθήρων, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 7,5 χλμ.

Σεισμός-Αντικύθηρα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίσθηκε σορός άνδρας έπειτα από φωτιά σε μονοκατοικία στη Χαλάστρα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε μονοκατοικία στην περιοχή της Χαλάστρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα η υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε σπίτι επί της οδού Δημοδιδάσκαλου Μπαϊμπούτη.

Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 2 οχήματα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντόπισαν μία σορό ενός άνδρα γύρω στα 45.

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη λαθροδιακινητή

Στη σύλληψη 30χρονου, ο οποίος μετέφερε  παράτυπους μετανάστες, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Εγνατία Οδό (κόμβος Κερδυλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου έξι αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και δύο (2) κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νεκρός 63χρονος σε τροχαίο

Σε τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε η σύγκρουση δύο οχημάτων, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στον παράδρομο της εθνικής στο δρόμο Αταλάντης – Λιβανατών, στην Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το Lamia Report, o 63χρονος οδηγός του αγροτικού, ο οποίος ήταν από τις Λιβανάτες, διακομίστηκε μετά τον απεγκλωβισμό του από τους πυροσβέστες στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ελαφρά τραυματίστηκαν δύο νεαρά αδέρφια, κάτοικοι Αταλάντης, που επέβαιναν στο κόκκινο ΙΧΕ.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, ήταν σφοδρή και τα αίτια ερευνά το ΑΤ Λοκρών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης:

Συναγερμός στην Λάρισα: Εξαφανίστηκε 13χρονος

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση του 13χρονου Μοχάμαντ Ντάργουις, στην Λάρισα.

Ο 13χρονος εξαφανίστηκε την Πέμπτη (01/02)  απογευματινές ώρες. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και
προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν εντολής των Αρχών, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μοχάμαντ Ντάργουις έχει ύψος 1,45 μ., έχει βάρος 33 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλούζα χρώματος μπλε, άσπρο, κόκκινο και μπλε παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ