Ναυσικά Γαβριλάκη: Η συνεργασία με τον Θεοφάνους, το «Κάνω Όνειρά», το bullying και η «συγγένεια» με τον Παπακαλιάτη

Ναυσικά Γαβριλάκη. Το όνομα, μπορεί και ειδικά στα άτομα των Millennials να μην λέει απολύτως τίποτα, όμως η γενιά των 90’s σίγουρα θα την θυμάται.

Ήταν περίπου το 2002 όταν ο Γιώργος Θεοφάνους ανακάλυπτε ένα παιδί-θαύμα, γράφοντας πάνω του το απόλυτο pop hit εκείνης της εποχής κάνοντας τους έφηβους να… παραληρούν. Μάλιστα, η νεαρή, τότε, τραγουδίστρια είχε βγάλει και δίσκο που κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει πια το καλλιτεχνικό όνομα Nafsica, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για το πώς ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Θεοφάνους σε ηλικία 10 ετών και αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό με το πρώτο της τραγούδι “Κάνω όνειρα”.

«Έγινε ουρανοκατέβατο. Ήμουν στις ειδήσεις ως παιδί – θαύμα. Είχαν έρθει κάποιοι άνθρωποι στην κατασκήνωση που τραγουδούσα, έλεγα Μαράια Κάρει, Σελίν Ντιόν κλπ. Με είδε ο Γιώργος Θεοφάνους στις ειδήσεις, πήρε τηλέφωνο την Universal και ζήτησε να του κλείσουν ένα ραντεβού με τους γονείς μου. Τους είπε ότι έχει γράψει ένα δίσκο και ψάχνει μια φωνή και ότι βρήκε τη φωνή που ήθελε. Οι γονείς μου με ρώτησαν αν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Όσο για το αστείο περιστατικό, περιέγραψε: «Ήμουν στο σχολείο εκείνη την περίοδο και είχαμε ένα σχολικό που μας πήγαινε στο σπίτι. Η κοπέλα που ανοιγόκλεινε την πόρτα είχε ringtone το “Κάνω όνειρα”. Χτυπάει το κινητό της και της λέω “Αυτή είμαι εγώ”. “Κι εγώ είμαι αστροναύτης” μου λέει. Δεν με πίστευε».

Ωστόσο, στο σχολείο δεν ήταν όλα ρόδινα, αφού όπως είπε: “Αφότου βγήκε το τραγούδι, η κατάσταση στο σχολείο ήταν χάλια, τραγική. Τα παιδιά δεν ήταν πολύ ευγενικά, δεν τους άρεσε μάλλον που κάποιος ξεχώριζε. Ήταν δύσκολη περίοδος. Πριν βγει, περνούσα τέλεια στο σχολείο, ήμουν δημοφιλής, είχα πολλούς φίλους. Βγαίνει η συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου για το τραγούδι και την επόμενη μέρα δεν μου μιλούσε κανείς. Ήταν τρομακτικό”.

Η Nafsica, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια που ζούσε στην Αμερική, όπου μεταξύ άλλων σπούδασε ηθοποιός, ενώ έπαιξε και στο Μπρόντγουεϊ, εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision, δηλώνοντας πως είναι ένα από τα όνειρά της.

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν εξαιρετικές σχέσεις, καθώς ο πατέρας της είχε σχέση με τη μητέρα του στο παρελθόν.

«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο πατέρας μου είχε μεγαλώσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε κάποια φάση της ζωής του, γιατί έβγαινε με τη μητέρα του, πριν από τη μητέρα μου. Με στήριξε πολύ όσο ήμουν στην Αμερική, μου έδινε συμβουλές” είπε η Nafsica.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ