Ολυμπιακός: Η διοίκηση συναντήθηκε με την πλευρά του Πασκάλ Γιάνσεν – Αναμένονται εξελίξεις

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/2) με τον Ολλανδό προπονητή Πασκάλ Γιάνσεν ο οποίος βρίσκεται απ’ το πρωί στην Ελλάδα μαζί με δύο εκπροσώπους του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μια και καλή μέσα στις επόμενες ώρες, αναφορικά με το αν θα υπάρξει και νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πάντως προπόνησε κανονικά τους παίκτες του Ολυμπιακού την Τετάρτη (7/2), συνεχίζοντας την προετοιμασία για τον σαββατιάτικο (10/2) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γιάνσεν ήταν επί σχεδόν μία τριετία προπονητής της Αλκμάαρ στην Ολλανδία (πρώτη του θητεία ως πρώτος προπονητής σε ομάδα) από την οποία αποχώρησε στις 17 Ιανουαρίου 2024.

Κάθισε στον πάγκο της ΑΖ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123, ενώ συνεργάστηκε και με τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Έλληνα διεθνή να μετράει 78 γκολ τα σχεδόν τρία χρόνια συνεργασίας τους.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.