Survivor: Ο James έρχεται ο άλλος James αποχώρησε – «Δεν κρατάω κακίες» – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ημέρες πριν από την άφιξη του James Καφετζή στο Survivor, ένας άλλος James, ο Rob James Seymur, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Rob James Seymour, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Φάνης Μπολέτσης ήταν οι τρεις υποψήφιοι γι΄αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου οι τρεις άνδρες μπήκαν στις μονομαχίες, διεκδικώντας την παραμονή τους στο Survivor.

Ο Rob James Seymour σημείωσε το χαμηλότερο σκορ στις δοκιμασίες, ενώ στο τέλος της βραδιάς ήταν εκείνος ο οποίος αποχώρησε..

«Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι για εμένα με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω γνωρίσει όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά. Από την πρώτη εβδομάδα ήμουν υποψήφιος, δεν ήξερα πόσο θα κάτσω, έμεινα πέντε εβδομάδες και έχω περάσει καλά. Ήταν μια ωραία εμπειρία και ξέρω ότι με περιμένουν πολλά στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Rob James Seymour

«Με χαμόγελα ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου, αλλά δεν κρατάω ποτέ κακίες», είπε ο Rob James Seymour, αποχωρώντας από το Survivor 2024.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ