Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Βόλος: Δεν άντεξε τον πόνο και κατέρρευσε στην κηδεία του φίλου του

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου στον Βόλο στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεων του Σωτήρος, όπου άνδρας κατέρρευσε στην κηδεία του φίλου του.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο άτυχος Λαρισαίος καθηγητής Πανεπιστημίου δεν άντεξε να απευθύνει το τελευταίο αντίο στον πρώην συνάδελφο του και κατέρρευσε, έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, την ώρα που αποχαιρετούσε τον φίλο του .

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στην εκκλησία και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σαντορίνη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε τουρίστες

Συνελήφθησαν τρία μέλη, μεταξύ των οποίων και ο «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές σε βάρος τουριστών στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές σε βάρος τουριστών. Μάλιστα, επέλεγαν ως στόχους τουρίστες που έφταναν στο νησί με κρουαζιερόπλοια.

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ενώ κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, χρήματα, πορτοφόλια και τσάντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30-08-2023), συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και κλοπή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση τουλάχιστον από αρχές Αυγούστου 2023, έχοντας οριζόντια δομή και διακριτούς μεταξύ τους ρόλους, με αποκλειστικό σκοπό τον παράνομο βιοπορισμό τους.

Ειδικότερα, το αρχηγικό μέλος είχε αναθέσει στα άλλα δύο μέλη τον εντοπισμό ανυποψίαστων επισκεπτών κυρίως στην Οία και στα Φηρά, όπου τους προσέγγιζαν παριστάνοντας επίσης τους τουρίστες και με «ταχυδακτυλουργικό» τρόπο αφαιρούσαν από αυτούς προσωπικά τους αντικείμενα.

Μάλιστα, για να καταστήσουν δυσχερή τον εντοπισμό τους από τις Αρχές, μέλος της οργάνωσης είχε αναλάβει να νοικιάζει οχήματα, τα οποία άλλαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ προτιμούσαν τουρίστες που αποβιβάζονταν από κρουαζιερόπλοια καθώς ο σύντομος χρόνος παραμονής τους στο νησί, δεν επέτρεπε την άμεση ενημέρωση της αστυνομίας.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν αρχικά το αρχηγικό και ένα μέλος της οργάνωσης, ενώ το τρίτο μέλος ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι, όπου είχε μεταβεί εσπευσμένα με σκοπό την αναχώρηση για Πειραιά.

Στις έρευνες που ακολούθησαν –μεταξύ άλλων- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πορτοφόλια και τσάντες επώνυμων οίκων, διάφορα κοσμήματα (αλυσίδες λαιμού, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, καρφίτσες κ.λπ.), ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, 1.545 ευρώ και 436 δολάρια ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις κλοπών, με την τελευταία από αυτές να έχει διαπραχθεί δύο ώρες πριν από τη σύλληψή των μελών της οργάνωσης, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους σε τουλάχιστον -18- ακόμα περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Λέσβος: Νέα καταγγελία για περιστατικό κακοποίησης ζώου – Έδωσε εντολή στους σκύλους του να κατασπαράξουν τις γάτες του γείτονα

Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης προκαλεί η καταγγελία ενός γιατρού στην Λέσβο ο οποίος αναφέρει τα σκυλιά του γείτονά του έπειτα από εντολή που πήραν από τον ιδιοκτήτη τους, μπήκαν στην αυλή του και κατασπάραξαν τα γατάκια του. Μάλιστα, ο κ. Ιωάννης Σαλάς προέβη σε επώνυμη καταγγελία για το νέο περιστατικό βάναυσης κακοποίησης ζώου που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα politikalesvos.gr φιλοξένησε την καταγγελία του ο κ. Σαλά ο οποίος ανέφερε πως τα σκυλιά περίοικου εισήλθαν την Παρασκευή το πρωί στην αυλή του και κατασπάραξαν μια γάτα του, ενώ τις υπόλοιπες τις αναζητά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος αφότου άκουσε τον γείτονα να φωνάζει «ορμάτε ορμάτε» πατέρας και γιος παρακολουθούσαν τους δύο σκύλους να ορμάνε και να σκοτώνουν τα αθώα γατάκια.

Ο κ. Σαλάς γλίτωσε από τα δόντια των σκυλιών ένα γατάκι, το οποίο αργότερα ξεψύχησε αργότερα καθώς υπέκυψε στα τραύματά του στο κτηνιατρείο ενώ δύο ακόμα φέρεται να σκοτώθηκαν αφού τα άρπαξαν φεύγοντας τα δύο σκυλιά.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως – σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Σαλάς – όταν κάλεσε συγκεκριμένο δικηγόρο για να ζητήσει βοήθεια, εκείνος αρνήθηκε λέγοντάς του ότι «δεν θέλει καμία συμμετοχή στο θλιβερό αυτό επεισόδιο αφού είναι από τον ίδιο “επαγγελματικό χώρο” με τον δράστη».

Αναλυτικά η καταγγελία

«Νιώθω ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην κοινωνία και τους θεσμούς να σας ενημερώσω για ένα φρικιαστικό γεγονός που έλαβε χώρα στον ιδιωτικό μου χώρο.

Την Παρασκευή 01/09 γύρω στις 7 το πρωί βγήκα να ταΐσω τα γατιά μου στην αυλή του σπιτιού μου. Οι ψυχούλες μαζεύτηκαν για το πρωινό και όπως πάντα χαρούμενα έτρωγαν. Μετά μπαίνω στο σπίτι μου για το πρωινό καφέ και ακούω φωνές “Ορμάτε ορμάτε” και αμέσως μετά ουρλιαχτά .Βγαίνω γρήγορα έξω και βλέπω τα δύο λυκόσκυλα του γείτονα ,αφού έχουν περάσει/πηδήξει τον φράχτη και διανύσει μία απόσταση γύρω στα 200 μέτρα ,να έχουν ορμίσει στα γατάκια που τρώνε όλα μαζεμένα. Πατέρας και γιός παρακολουθούσαν πως οι δύο σκύλοι τους ορμάνε να σκοτώσουν τα αθώα γατιά και γατάκια. Γρήγορα ορμώ να τα διώξω αλλά ήταν αργά. Ακόμα ακούω το ουρλιαχτό της Ane όταν την κατασπάραζε το λυκόσκυλο. Τα δόντια του τόσο κοφτερά αφού ούρλιαξα από τον πόνο που με δάγκωσε και στα δύο χέρια στην προσπάθειά μου να την γλιτώσω. (Υπάρχει ιατρική βεβαίωση για το δάγκωμα του σκύλου.) Δυστυχώς και το ουρλιαχτό μου δεν ήταν αρκετό να σταματήσει το θάνατο. Οι σκύλοι αφού άρπαξαν από άλλο ένα γατί έφυγαν τρέχοντας.

Η Ane πέθανε στο κτηνιατρείο της κ. Τουρβαλή (το γατάκι το πήγα αμέσως στην κτηνίατρο) κοιτάζοντας απορημένα. Τι έκανα; Τι έφταιξα; Γιατί; Τώρα είναι στο γατοπαράδεισο μαζί με τα άλλα και όσα άλλα έχουν πεθάνει έτσι ύπουλα.

Κάλεσα την αστυνομία ,κατέθεσα μήνυση, ενημέρωσα τον Δήμο και την Κιβωτό. Μετά κάλεσα και τον δικηγόρο […] οποίος έχει μιλήσει για τα δικαιώματα των ζώων στο παρελθόν και με αυτό το σκεπτικό ζήτησα την βοήθειά του, αλλά έμεινα έκπληκτος όταν μου είπε πως δεν θέλει καμία συμμετοχή στο θλιβερό αυτό επεισόδιο αφού είναι από τον ίδιο “επαγγελματικό χώρο” με τον δράστη.

Μήπως αυτός είναι ο πρόλογος της επόμενης συγκάλυψης; Φοβάμαι και αναρωτιέμαι, τώρα τι θα γίνει; Η δικαιοσύνη θα μιλήσει ή θα σιωπήσει στο όνομα του δράστη;

Οι αθώες ψυχούλες έφυγαν, τα ουρλιαχτά τους ακόμα ηχούν υπάρχει δικαιοσύνη;

Σας παρακαλώ πολύ όλους σας όταν είστε μάρτυρες κακοποίησης ζώων να ενημερώνεται τις αντίστοιχες υπηρεσίες .Μην φοβάστε!!!!! Προσωπικά και εγώ δέχτηκα απειλές (τι φόλες θα ρίξουν στα υπόλοιπα γατιά ,τι πολιτικά πρόσωπα “παρέλασαν” ως δείγμα ισχύος για να σταματήσουν και να εμποδίσουν τα πάντα κ.α).

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την κτηνίατρο κ. Τουρβαλή για τον επαγγελματισμό της ,για την ειλικρινή αγάπη και τις άψογες φροντίδες προς τα ζώα.

Η στάση της απέδειξε πως για εκείνη η κτηνιατρική δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα.

Επίσης και όλα τα ΜΜΕ που είναι δίπλα στον απλό πολίτη ,που δεν έχει τις πολιτικές και όχι μόνο πλάτες, για να προβάλλει κοινωνικά προβλήματα δείχνοντας την διαύγεια της ενημέρωσης.

Ιωάννης Σαλάς».

Σάμος: Διασώθηκαν 47 μετανάστες από το Λιμενικό – ΒΙΝΤΕΟ

Μετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο εντόπισε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Σάμου, πλησίον του ακρωτηρίου Πράσσο.

Ειδικότερα, το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού προέβη στην περισυλλογή 47 αλλοδαπών (23 άνδρες, 12 γυναίκες, 07 αγόρια, 05 κορίτσια) και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μαλαγαρίου.

Στη συνέχεια παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου. Μάλιστα, δύο γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι ανωτέρω αλλοδαποί καταστράφηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

Ρόδος: Νεκρός ανασύρθηκε 78χρονος από παραλία

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου ένας 78χρονος από την θαλάσσια περιοχή παραλίας βορειοανατολικά στην Ρόδο.

Ειδικότερα, ο 78χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

Αμπελόκηποι: Καρέ καρέ η κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα αυτοκινήτων – ΒΙΝΤΕΟ

Κινηματογραφική διάρρηξη πραγματοποιήθηκε από επίδοξους ληστές στην Αθήνα και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους τα ξημερώματα της Πέμπτης 31 Αυγούστου.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΙ, φαίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να προσεγγίζει κατάστημα ειδών αυτοκινήτων στους Αμπελόκηπους λίγο πριν τις 05:00.

Δύο άνδρες έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους και φορώντας γάντια στα χέρια βγαίνουν από το όχημα. Αμέσως προσεγγίζουν με τα πόδια ακόμη τρία άτομα. Το βίντεο δείχνει το ΙΧ να κάνει όπισθεν και να γκρεμίζει τα ρολά της επιχείρησης. Πέντε από τους δράστες εισβάλλουν γρήγορα στον χώρο ενώ ένας παραμένει στον δρόμο για να κρατάει τσίλιες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι διαρρήκτες γνώριζαν ακριβώς τον στόχο τους και κινήθηκαν προς το σημείο που κρυβόταν το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες κρατώντας στα χέρια του σιδερολωστό ανέβηκε πάνω από τα ράφια και προσπαθούσε να το αφαιρέσει.

Σημειώνεται πως κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια με τη βοήθεια των συνεργών τοποθέτησαν το αυτοκίνητο στο πορτ μπαγκάζ και έφυγαν.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο ένας από τους άνδρες είχε επισκεφθεί το κατάστημα ως πελάτης και κρατούσε το κινητό του μαγνητοσκοπώντας τα σημεία της επιχείρησης για το πώς να μπουν στο μαγαζί και να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είναι η τρίτη φορά που έκλεβαν το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το χρηματοκιβώτιο δεν είχε χρήματα και το χρησιμοποιούσε ως κλειδοθήκη.

Φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας: Χειροπέδες σε έναν άνδρα για πρόκληση εμπρησμού

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, για το  περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο στον άνδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε δασική έκταση, στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στις 16.40 σε δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο μέσα σε ρεματιά, χωρίς όμως να απειλείται κάποιος οικισμός.

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχεται από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Τρίκαλα: Πέθανε ξαφνικά 30χρονος κρατούμενος

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 30χρονος κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων, ο οποίος αργά το απόγευμα του Σαββάτου(02/09) αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο θάνατος του 30χρονου κρατούμενου ελληνικής καταγωγής, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Φως στα ακριβή αιτία του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα ακολουθήσει.

Λέσβος: Διασώθηκαν 58 μετανάστες από το Λιμενικό έπειτα από δύο επιχειρήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Συνολικά 58 μετανάστες εντοπίστηκαν και διασώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στην Λέσβο από περιπολικά σκάφη του Λιμενικού έπειτα από δύο επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «Τάρτη» νοτιοανατολικά της Αγριελιάς, πνευστή λέμβο στην οποία επέβαιναν 21 μετανάστες.

Οι επιβαίνοντες μόλις αντιλήφθηκαν το σκάφος του Λιμενικού προέβησαν στην καταστροφή των αεροθαλάμων της λέμβου με αποτέλεσμα την πτώση τους στη θάλασσα.

Άμεσα το πλήρωμα του Περιπολικού Πλοίου προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο χώρο καραντίνας Κ.Υ.Τ. Καρά Τεπέ «Μαυροβούνι». Αξίζει να σημειωθεί πως μία γυναίκα που επέβαινε στην λέμβο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο», για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού όσον αφορά στη δεύτερη διάσωση πρωινές ώρες σήμερα, περιπολικό πλοίο του Λιμενικού σώματος, το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ξανά στη θαλάσσια περιοχή «Τάρτη» ακόμα μια πνευστή λέμβο, η οποία παρουσίαζε εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες της να βρεθούν στη θάλασσα.

Άμεσα το πλήρωμα του Περιπολικού πλοίου προέβη στην ασφαλή περισυλλογή 37 αλλοδαπών και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μυτιλήνης. Στη συνέχεια, παραδόθηκαν σε στελέχη της Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι».

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Πραξικόπημα στη Γκαμπόν: Εγκλωβίστηκε Ελληνίδα με τον γιο της – «Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Μία Ελληνίδα και ο 13χρονος γιος της είναι εγκλωβισμένοι στη Γκαμπόν τα σύνορα της οποίας έκλεισαν έπειτα από το πραξικόπημα αλλά άνοιξαν και πάλι σήμερα Σάββατο(02/09). Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού στην κρατική τηλεόραση τα χερσαία, θαλάσσια και αεροπορικά σύνορα άνοιξαν επειδή η χούντα «ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον σεβασμό του κράτους δικαίου, των καλών σχέσεων με τους γείτονές μας και όλα τα κράτη στον κόσμο» θέλοντας ταυτόχρονα να τηρήσει τις «διεθνείς δεσμεύσεις».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Εύα Σπαρτάλη τόνισε: «Λένε πως είναι ήρεμα, αλλά εμάς δεν μας φάνηκαν και τόσο ήρεμα. Υπήρχε πολύ στρατός με όπλα και αργότερα το βράδυ περνούσαν διάφορα οχήματα με πυροβόλα πίσω τους. Υπάρχει ο φόβος μήπως μείνουμε εγκλωβισμένοι στη χώρα. Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό. Δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα έχει φαγητό το ξενοδοχείο».

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, εκείνη και ο 13χρονος γιος της είχαν πάει στη Γκαμπόν για διακοπές και επρόκειτο αύριο, Κυριακή να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όμως όλα τα αεροδρόμια είναι κλειστά με όλες τις πτήσεις να έχουν ακυρωθεί.

«Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα. Ο γιος μου είναι 13 χρονών, αρχίζει το σχολείο την επόμενη εβδομάδα και θα ήθελα να είμαι πίσω γι’ αυτό», συνεχίζει η ίδια.

«Με ανησυχεί που υπάρχει στρατός στην πόλη και παντού και ότι υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρω να γυρίσω στην Ελλάδα» λέει από την πλευρά του ο 13χρονος Μάξιμος.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού το υπουργείο Εξωτερικών έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ