Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο στα Χανιά: Μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο – Εκσφενδονίστηκε ο οδηγός της μηχανής – ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ καρέ κατέγραψε κάμερα την στιγμή που μοτοσικλέτα πέφτε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parakritika.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 29 Απριλίου στην οδό Αποκορώνου στα Χανιά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα, η μοτοσικλέτα πέφτει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες , πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ από την σφοδρότητα της σύγκρουσης ο αναβάτης της μοτοσικλέτας εκσφενδονίζεται από το όχημά του.

Η ιστοσελίδα, επίσης, αναφέρει ότι ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί όταν σταμάτησαν στο σημείο για να προσφέρουν βοηθήσουν τον μοτοσικλετιστή.

Τις συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Δείτε το βίντεο από τη σύγκρουση

Τροχαίο στην Λαμία: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρο – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης (3/5) στην Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  lamiareport.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας πριν το Νέο Μοναστήρι, όταν αυτοκίνητο εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σταματώντας πάνω σε δέντρο.

Λαμία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε μόνος του από τη μεριά του συνοδηγού, ενώ μερίμνησε και για την απομάκρυνση του οχήματός του από το σημείο.

Λαμία

Λαμία

Ρόδος: Πωλούσαν ανύπαρκτα αυτοκίνητα σε ανυποψίαστους πελάτες μέσω Facebook

Δύο νέες υποθέσεις απάτης για την αγορά ανύπαρκτων αυτοκινήτων μέσω του Facebook απασχολούν τις Αρχές της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr την 28η Απριλίου 2023 υποβλήθηκε στο ΑΤ Αρχαγγέλου από έναν 21χρονο ημεδαπό μήνυση εις βάρος δύο ημεδαπών στους οποίους απέστειλε εμβάσματα συνολικού ύψους 4.960 σε λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας την 26η Απριλίου 2023, για την αγορά αυτοκινήτου μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και εφαρμογών κινητού τηλεφώνου.

Την 30ή Απριλίου 2023 ένας 52χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι την 24η Απριλίου 2023 κατόπιν επικοινωνίας μέσω της ίδιας εφαρμογής και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με άγνωστο δράστη του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 3.720 ευρώ για αγορά ανύπαρκτου αυτοκινήτου.

Σύρος: Βανάκι έπεσε στον γκρεμό – Από τύχη δεν τραυματίστηκε ο οδηγός – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Σύρο, όταν βαν για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CycladesLive.gr, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης (3/5) , το όχημα εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο κι έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή του Βούλια στην Σύρο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, το ύψος από το οποίο έπεσε το λευκό βαν φαίνεται να είναι μεγάλο και από τύχη δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός θα μεταφερθεί προληπτικά στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική, η οποία επιχειρεί να ανελκύσει το όχημα.

Στο τοπικό μέσο, τέλος, ο οδηγός του οχήματος δήλωσε ότι βρέθηκε στον γκρεμό επειδή «κόλλησε το γκάζι».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ηράκλειο: Άνδρας κάθεται στη μέση του δρόμου – Οχήματα περνούν «ξυστά» από δίπλα του – ΒΙΝΤΕΟ

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα ήρθαν περαστικοί και οδηγοί στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου 2023.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άνδρας αποφάσισε να καθίσει κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα, καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα τα διερχόμενα οχήματα περνούν «ξυστά» από δίπλα του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά την ώρα που ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στο βίντεο φαίνεται δικυκλιστής να σταματά με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια στον πεσμένο άνδρα, ο οποίος αρνείται να την δεχτεί.

Σύμφωνα, τέλος, με τα όσα δήλωσε στο τοπικό μέσο διερχόμενος από το σημείο πεζός που προσέφερε επίσης βοήθεια στον ρακένδυτο άνδρα, πρόκειται πιθανότατα για άστεγο ηλικίας περίπου 65 ετών.

Τραγωδία στα Ψαρά: 54χρονος καπετάνιος πέθανε μέσα στην καμπίνα του πλοίου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στη Λιμενική Αρχή Ψαρών όταν ενημερώθηκαν από τον Υποπλοίαρχο του πλοίου «ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ» ότι ο 54χρονος Πλοίαρχος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην καμπίνα του.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και αγροτικός ιατρός, ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Ψαρών που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ το «ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ» δεν εκτέλεσε το πρωινό δρομολόγιό του Ψαρά – Βολισσός (Χίου) – Ψαρά και τελεί υπό απαγόρευση απόπλου, μέχρι την αποκατάσταση της οργανικής σύνθεσης του πληρώματος.

Συνελήφθησαν οι ληστές με την «χατζάρα» που ρήμαζαν πρακτορεία ΟΠΑΠ και καταστήματα σε Δυτική Αττική και Πειραιά

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της Πρωτομαγιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, δύο ημεδαπούς, 28 και 45 ετών κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για συμμορία, ληστείες από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα, κλοπές, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Συγκατηγορούμενος των δραστών είναι ένας 24χρονος που αναζητείται.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με αντικείμενο τις ληστείες που είχαν τελεστεί τέλη Απριλίου σε καταστήματα με κοινό τρόπο δράσης σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά, ήταν σε εξέλιξη η ταυτοποίηση των μελών της εγκληματικής ομάδας.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών βραδινές ώρες της Πρωτομαγιάς, εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με δίκυκλο στην Αθήνα, τους έκριναν ύποπτους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, ο 28χρονος αποβιβάστηκε από το δίκυκλο και τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 28χρονος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας και στη συνέχεια στην Ασφάλεια που ερευνούσε τη συμμετοχή του στις καταγεγραμμένες ληστείες.

Στη συνέχεια, κατόπιν συνεργασίας των εμπλεκόμενων αστυνομικών εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του δικύκλου που διέφυγε νωρίτερα, με επακόλουθο την ακινητοποίηση του εξωτερικά της οικίας του στην Αγία Βαρβάρα.

Όπως προέκυψε, οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τα τέλη Απριλίου είχαν συστήσει συμμορία, με σκοπό την τέλεση κλοπών δικύκλων και ληστειών από καταστήματα (πρακτορεία ΟΠΑΠ, ψιλικατζίδικα και πρατήρια υγρών καυσίμων).

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, μετέβαιναν στα καταστήματα με μοτοσικλέτες που είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, φορώντας κράνη για την απόκρυψη των χαρακτηριστικών τους, απειλούσαν τους υπαλλήλους κυρίως με ευμεγέθη αιχμηρά αντικείμενα και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά από το ταμείο.

Σε έρευνα στην οικία του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,4 γραμμ. κοκαΐνης, 7 φαρμακευτικά δισκία, 2 μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά, μαχαίρι, πλήθος φυσιγγίων και πλήθος ειδών ρουχισμού συσχετιζόμενων με τις ληστείες και τις κλοπές.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις ληστειών, 5 κλοπές μοτοσικλετών και κλοπή από ξενοδοχείο σε Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Νίκαια και Πέραμα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.

Ίλιον: Συνελήφθη 48χρονος που βιντεοσκοπούσε γυμνά τα δυο του παιδιά και τη γυναίκα του με κρυφή κάμερα στο μπάνιο

Ενας 48χρονος συνελήφθη αργά της Τετάρτη (3/5) με την κατηγορία ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του, στο Ίλιον, και κατέγραφε την σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η σύζυγος του κατηγορούμενου κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής ότι εντόπισε μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού τους, την οποία είχε τοποθετήσει ο σύζυγός της και κατέγραφε τόσο την ίδια, όσο και την 15χρονη κόρη τους και τον 16χρονο γιό τους. Παράλληλα, ανέφερε ότι βρήκε γυμνές φωτογραφίες των δύο παιδιών και βίντεο στο κινητό του.

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον 48χρονο, τον εντόπισαν το βράδυ κλεισμένο και εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Αμέσως μετά τον συνέλαβαν και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Έβρος: Διασώθηκαν 39 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε νησίδα του ποταμού – Ανάμεσά τους 15 παιδιά

Στη διάσωση 39 μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν σε νησίδα εντός του ποταμού Έβρου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, με τη συνδρομή της Ε.Μ.Α.Κ και παρουσία αξιωματούχων του Frontex.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, διασώθηκαν αφού εντοπίστηκαν τις απογευματινές ώρες σήμερα (3/5) από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και παρουσία αξιωματούχων του Frontex, 39 μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονταν σε νησίδα εντός της κοίτης του ποταμού Έβρου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 13 άντρες, 11 γυναίκες και 15 παιδιά, για τον εντοπισμό των οποίων είχε προηγηθεί σχετική ενημέρωση από ΜΚΟ αναφορικά με την τοποθεσία όπου βρίσκονταν.

Από τις επακόλουθες έρευνες διακριβώθηκε η βασιμότητα των πληροφοριακών στοιχείων και άμεσα πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες ενέργειες για τη διάσωσή τους ενώ στο σημείο παρίστατο κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου παρασχεθεί βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.

Διακινητής τους έβαλε σε βάρκα και τους εγκατέλειψε

Όπως διαπιστώθηκε οι μετανάστες είχαν προωθηθεί στο ελληνικό έδαφος από διακινητή, ο οποίος τους μετέφερε από την απέναντι όχθη με πλαστική βάρκα και τους εγκατέλειψε στη νησίδα.

Οι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους και θα μεταφερθούν στο ΠΡΟΚΕΚΑ Ορεστιάδας για τις περαιτέρω διαδικασίες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ηράκλειο: Μαθητές έκαναν κατάληψη για να παραμείνει ο διευθυντής στο σχολείο τους – ΦΩΤΟ

Πανό με την φράση «αποφασίζετε για μας, χωρίς εμάς» ανήρτησαν οι μαθητές στην κεντρική πύλη του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου, το οποίο τελείται υπό κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλλαγή διευθυντή στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, αυτόν τον τρόπο επέλεξαν οι μαθητές του γυμνασίου για να στείλουν το μήνυμά τους προς το υπουργείο για την παραμονή του διευθυντή, κ. Μανώλη Χουρσανίδη, στη θέση του.

Η πρόταση του 15μελούς υπερψηφίστηκε από τους μαθητές και σήμερα το Γυμνάσιο δεν λειτούργησε με το αίτημα των μαθητών να είναι ένα: «Να μην αναλάβει καθήκοντα η νέα διευθύντρια» που ορίστηκε μετά τις νέες τοποθετήσεις στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ηράκλειο

Όσο δυσνόητη κι αν είναι για τους μαθητές του Γυμνασίου η κατανόηση πως πίσω από την αλλαγή σκυτάλης υπάρχουν νόμοι και εγκύκλιοι που ορίζονται από το υπουργείο, η σημερινή τους κατάληψη είχε ιδιαίτερο συμβολισμό ως μία πράξη τιμής στο πρόσωπο του κ. Χουρσανίδη που τον συγκίνησε βαθύτατα.

Ο ίδιος, πάντως, τους ζήτησε το σχολείο αύριο να λειτουργήσει κανονικά λέγοντας πάντως από την πλευρά του ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για την κινητοποίηση.

Στο σχετικό ενημερωτικό του σημείωμα προς τους γονείς και κηδεμόνες για την σημερινή κατάληψη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η πράξη τους αποτελεί το «ωραιότερο σημείο στην πολύχρονη θητεία» του στην εκπαίδευση.

Δικαιολογημένα θα έλεγε κανείς, καθώς με αυτή την κίνηση οι μαθητές έμπρακτα αναγνώρισαν το έργο του εκπαιδευτικού.

Ηράκλειο

Ίλιον: «Δεν είχα πονηρό σκοπό» λέει ο πατέρας που κατηγορείται ότι έβαλε κρυφή κάμερα και κατέγραφε την κόρη του

«Ντρέπομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είχα πονηρό σκοπό» λέει ο πατέρας από το Ίλιον, ο οποίος κατηγορείται από τη σύζυγό του ότι έβαλε κρυφή κάμερα στην τουαλέτα του σπιτιού τους και κατέγραφε την 15χρονη κόρη τους.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας δήλωσε ότι δεν είχε κακό σκοπό και ότι ντρέπεται για όσα του καταλογίζουν. «Ντρέπομαι, δεν είναι δυνατόν να με θεωρούν έτσι, ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος. Παρερμηνεύτηκε, με την έννοια ότι σίγουρα αυτό είναι παρεξηγήσιμο. Ότι απλά εγώ ήθελα να βλέπω μέσα γενικά και πονηρά… Δεν ήταν για κάποιον περίεργο λόγο ή με πονηρό σκοπό», ανέφερε αρχικά και υποστήριξε ότι το έκανε για να προστατέψει την κόρη του.

«Κάποιου είχα δει κάποια στιγμή ότι μια κόρη είχε γνωρίσει κάποιον, ανέβαζε φωτογραφίες και τα λοιπά. Μετά εκείνος την απειλούσε. Έβλεπε ο πατέρας ότι κάτι συμβαίνει, έβαλε κρυφή κάμερα… Και έτσι μου μπήκε η ιδέα, μήπως συμβαίνει κάτι», υποστήριξε.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία. Ο 46χρονος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου για παράβαση προσωπικών δεδομένων και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο.

Αγρίνιο: Δέκα συλλήψεις για ληστείες και κλοπές – Πάνω από 650.000 ευρώ τα κέρδη από τα κλοπιμαία

Σε 10 συλλήψεις για κλοπιμαία που η αξία τους ξεπερνούσε τα 650.000 ευρώ προχώρησε η αστυνομία στο Αγρίνιο, ενώ από την σχετική έρευνα που διεξήχθη έχουν εξιχνιαστεί 2 ληστείες και 28 κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, καταστήματα, σπίτια και οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εμπλέκονταν σε ληστείες και κλοπές που είχαν σημειωθεί σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Λευκάδας, της ‘Αρτας και των Ιωαννίνων, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί (3/5) σε  Αγρίνιο, Μεσολόγγι και στην εθνική οδό Πάργας -Πρέβεζας, εννέα άνδρες και μια γυναίκα, μεταξύ των οποίων τρεις 17χρονοι και ένας 16χρονος, ενώ την ίδια στιγμή ήδη έγκλειστος σε φυλακές της χώρας βρίσκεται ένας ακόμη κατηγορούμενος.

Επίσης, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη 11 ανδρών, οι οποίοι εμπλέκονται στις ίδιες υποθέσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Αγρινίου, για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες δρούσαν από τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν συνολικά δύο ληστείες, έξι κλοπές σε κοσμηματοπωλεία και 22 κλοπές σε καταστήματα, σε σπίτια και σε αυτοκίνητα, απ’ όπου οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν συνολικά, 20.070 ευρώ, 300 δολάρια, κοσμήματα, ρολόγια και τιμαλφή συνολικής αξίας περίπου 600.000 ευρώ, καθώς και διάφορα αντικείμενα, όπως τσιγάρα, μεταλλικά αντικείμενα κ.ά., συνολικής αξίας περίπου 16.000 ευρώ.

Το modus operandi των δραστών

Ως προς την μεθοδολογία των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, επισημαίνεται, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προσεγγίζοντας βραδινές και μεταμεσονύκτιες ώρες τους στόχους τους, φορώντας μάσκες και κουκούλες, ενώ έκαναν χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, κυρίως λοστών, προκειμένου να εισέρχονται στο εσωτερικό σπιτιών και κοσμηματοπωλείων και να διαπράττουν τις κλοπές.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της παρακολουθούσαν τους στόχους τους, προσποιούμενοι τους πελάτες, ενώ μετέβαιναν στις περιοχές με οχήματα, τα οποία ενάλλασσαν κάθε φορά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των κατηγορούμενων και σε άλλες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων.

Αγρίνιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ