Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Νέα Ερυθραία: Μαχαίρωσαν γνωστό επιχειρηματία έξω από καντίνα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε γνωστός επιχειρηματίας τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Νέα Ερυθραία.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε καντίνα της περιοχής, λίγο μετά τις 4. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο παρέες για την σειρά.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες, σχετικά με την επίθεση και αυτές είχαν να κάνουν με το ποιος είναι τελικά ο επιχειρηματίας.

Έτσι λοιπόν, έγινε γνωστό την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ότι ο Γιάννης Μάρκου, είναι ο επιχειρηματίας που τα ξημερώματα δέχθηκε αιματηρή επίθεση με μαχαίρι, έξω από κατάστημα με street food στη Νέα Ερυθραία.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες ηλικίας 20 και 25 ετών μπήκαν «σφήνα» στην ουρά, με αποτέλεσμα η παρέα του επιχειρηματία να αντιδράσει. Kάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας είναι και ιδιοκτήτης του μαγαζιού-καντίνα.

Άρχισε έντονη λογομαχία όμως κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν για τα καλά και τα πράγματα ξέφυγαν. Ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον επιχειρηματία. Συγκεκριμένα τον μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πόδια.

Οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν από το σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Ο 25χρονος δράστης αναζητείται από τις Αρχές, ενώ ήδη έχει συλληφθεί από την Ασφάλεια Κηφισιάς ο 20χρονος φίλος του.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και στον χώρο του real estate, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr νοσηλεύεται στην εντατική, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο 25χρονος με τα αρχικά Π.Κ. είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και είχε σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα.

Νόβα

Ληστεία στον Μαραθώνα: Στιγμές τρόμου για μητέρα και το παιδί της – Συγγενής ο δράστης, πυροβολούσε στον αέρα

Στην αναζήτηση ενός 27χρονου ήταν η αστυνομία, εδώ και λίγες ημέρες, ο οποίος εισέβαλλε με σκοπό τη ληστεία σε σπίτι στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα.

Ο 27χρονος ταυτοποιήθηκε και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου συνελήφθη, Συγκεκριμένα μπήκε σε σπίτι στο οποίο διέμενε μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που όπως αναφέρει η αστυνομία, είχαν συγγενική σχέση και την απείλησε να του δώσει τα χρήματα που είχε.

Η γυναίκα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο 27χρονος να την σπρώξει και να τραυματιστεί τόσο εκείνη όσο και το ανήλικο παιδί της. Τότε ο 27χρονος άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Ύστερα από την καταγγελία, η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη και διαπίστωσε ότι μαζί μαζί με άλλο ένα άτομο έχουν διαπράξει κλοπές σε ιερούς ναούς της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα στις περιοχές του Μαραθώνα, των Σπάτων, της Παλλήνης και της Αρτέμιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 25-10-2022 στο Μαραθώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα, 27χρονος ημεδαπός για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 27χρονος ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφού χτύπησε το κουδούνι της πόρτας από οικία ημεδαπής, με την οποία έχει συγγενική σχέση, της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο με χρήση σωματικής βίας, τόσο σε βάρος της ίδιας, όσο και του ανήλικου τέκνου που κρατούσε στην αγκαλιά της, τραυματίζοντας τους.

Η παθούσα την ακολούθησε και προσπάθησε να επανακτήσει το κινητό της τηλέφωνο, με τον 27χρονο να πυροβολεί με καραμπίνα στον αέρα, να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του και να διαφεύγει.

Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε σε βάρος του κατηγορουμένου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιους Εισαγγελείς».

Τραγωδία στα Χανιά: 18χρονος σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο με μηχανή – Είχε χάσει τον αδερφό του με τον ίδιο τρόπο

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη. Το τρίτο μέσα σε λιγότερο από δύο 24ώρα. Αυτή τη φορά στα Χανιά και συγκεκριμένα στα Περιβόλια. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 23:00 στην οδό Κ. Μάνου των Περιβολίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kriti360.gr οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχασε τη ζωή του ένα αγόρι, ηλικίας 18 ετών.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο μοτοσικλέτες, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα ο 18χρονος να χάσει τη ζωή του, ενώ ο αναβάτης της άλλης μηχανής έχει υποστεί ορθοπεδικά τραύματα.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 18χρονο.

Ο 22χρονος οδηγός της άλλης μηχανής μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο Χανίων.

Είχε χάσει την ζωή του και ο αδερφός του με τον ίδιο τρόπο

Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του θύματος είχε χάσει επίσης τη ζωή του σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια. Τότε το δυστύχημα είχε σημειωθεί στον παράλληλο της Εθνικής στο ύψος του καταστήματος Μετρό, επίσης μετά από μετωπική δυο μηχανών.

Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες, μετά το θάνατο της 60χρονης Ρεθυμνιώτισσας Ράνιας Μουρτζανού – Κιαγιά σε δυστύχημα που έγινε στον ΒΟΑΚ, και του 36χρονου δικυκλιστή στα Σταυράκια Ηρακλείου, όταν η μηχανή που οδηγούσε προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο!

Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Ποδήλατο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Στην ΜΕΘ Παίδων 13χρονος μαθητής

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ρέθυμνο το απόγευμα της Παρασκευής, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 18:30 το απόγευμα όταν το ποδήλατο που οδηγούσε ένας 13χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στην περιοχή από Περβόλια προς Καστελλάκια του Ρεθύμνου.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 13χρονο μαθητή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ως απαραίτητη την διακομιδή του νεαρού μαθητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Ευρυτανία: Νεκρός ανασύρθηκε ο 42χρονος αστυνομικός που είχε χαθεί την Παρασκευή

Δεν είναι καλά τα νέα τελικά, που έρχονται από την Ευρυτανία, καθώς, ο 42χρονος αστυνομικός, του οποίου ίχνη είχαν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, ανασύρθηκε νεκρός στον Τριπόταμο.

Από πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα για τον 42χρονο, ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί την αργία της 28ης Οκτωβρίου και να βρεθεί στη γενέτειρά του, προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες εργασίες.

Αργότερα, μέσα στην ημέρα βρέθηκε το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες είχε αρχίσει να προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» είχαν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και έτσι αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική από την πλευρά της με την βοήθεια της Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντών, ξεκίνησαν επιχείρηση ανάσυρσης ατόμου από την «Τρύπα Τατάρνας».

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως ανασύρθηκε σορός άνδρα από το συγκεκριμένο σημείο και σύμφωνα με την ενημέρωση της στο enikos.gr πρόκειται για τον 42χρονο αστυνομικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ