Οι δύσκολες ώρες του Έλληνα τραγουδιστή

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε από την πίστα απευθείας στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα κρίσης πανικού– προήλθαν από την υπερκόπωση- αποκαλύπτει ο τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης.

“Άρχισα να μουδιάζω στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια, και να ακούω τις φωνές των συναδέλφων μου αλλοιωμένες. Πίστεψα ότι μου ερχόταν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο. Πετάχτηκα έξω έντρομος, κάθισα σε ένα παγκάκι και αφού δεν συνερχόμουν, ο αδελφός του επιχειρηματία με πήγε στο νοσοκομείο”, περιγράφει στην Espresso ο τραγουδιστής.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής “έπεσε θύμα” των κρίσεων πανικού που ο ίδιος αποδίδει στην οικονομική κρίση και την υπερκόπωση.

“Για καλή μου τύχη, στα Επείγοντα, είχε βάδια ο κουμπάρος του καλού μου φίλου Πάνου Καλλίδη που είναι καρδιολόγος. Μπήκα μέσα έχοντας πίσεων 21 τη μεγάλη και 15 τη μικρή και οι παλμοί μου ήταν στους 170. Με υπέβαλε σε εξετάσεις και όταν όλες βγήκαν καλές, μου είπε πως αυτό που πέρασα ήταν κρίση πανικού. Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερα καν τι ήταν αυτό”, αποκαλύπτει ο Χάρης Ακριτίδης.

“Εγώ είμαι σκληρό παιδί, εργασιομανής και Πόντιος. Εμείς δεν παθαίνουμε τίποτα” σημειώνει με χιούμορ μιλώντας στην “Espresso” ο Χάρης Ακριτίδης και στη συνέχεια παραδέχεται: “Η πίεση της κρίσης και η βαριά υπερκόπωση που είχα από συνεχείς εμφανίσεις μου τους τελευταίους 17 μήνες με έριξαν κάτω”.

Πηγή: Εspresso 

Δείτε επίσης:

Δείτε πως είναι σήμερα η Βάλερι του Μπέβερλι Χιλς – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ