Ο παρουσιαστής ειδήσεων του καναλιού της Βουλής καταγγέλλει την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε σήμερα στο κανάλι της Βουλής όταν απαγορεύτηκε η είσοδος στους συμβασιούχους που συνεχίζουν να εργάζονται απλήρωτοι. 

Ο παρουσιαστής των ειδήσεων του καναλιού της Βουλής Γιώργος Γαβαλάς, μιλώντας στο Star ανέφερε ότι “η απερχόμενη Πρόεδρος αφού δεν κατάφερε επί επτά μήνες να λύσει το πρόβλημα των συμβασιούχων προσπαθεί τώρα με άλλους τρόπους να μας εξαφανίσει και όχι να μας εξασφαλίσει. Έδωσε εντολή στη συντονίστρια -τη συνταξιούχο που εκείνη όρισε ως συντονίστρια του καναλιού- να εξαφανίσει σιγά σιγά τους δημοσιογράφους. Από εμάς ξεκίνησε. Ζητήθηκε λοιπόν πριν από μερικές μέρες στην κα Κουλούρη να αφήσει το γραφείο της, να το αδειάσει. Εκείνη ήταν σε άδεια, είπε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο”.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έκπληκτοι σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στα γραφεία τους είδαν ότι έλειπαν τα ονόματά τους τα οποία είναι εκεί επί 12 χρόνια τα οποία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αφαίρεσε η συντονίστρια, Κατερίνα Κατωτάκη, μετά από εντολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Όταν της ζήτησαν τον λόγο η απάντηση που πήραν ήταν “για εμένα πλέον δεν υπάρχετε” και τότε η κατάσταση όπως ανέφερε ο Γιώργος Γαβαλάς βγήκε εκτός ελέγχου. 

Από την άλλη πλευρά η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για προβοκάτσια. “Ελπίζω πραγματικά κάποιοι να καταλάβουν ότι ένα καθεστώς προνομίων των οποίων απολάμβαναν για πάρα πολύ καιρό δεν μπορεί να συνεχιστεί” ανέφερε.

 

Δείτε το βίντεο του Star

 

 Διαβάστε επίσης

Δεν κάνουν πίσω οι συμβασιούχοι του Καναλιού της Βουλής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ