Ο Νίκος Καλτεζιώτης στον Realfm 97,8 για το βιβλίο του «Οι κύκλοι της ζωής μου»

Eνα βιβλίο που εξιστορεί τους σταθμούς της ζωής του έγραψε από καρδιάς ο Νίκος Καλτεζιώτης, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι κύκλοι της ζωής μου». Ο πολιτικός μηχανικός που διέπρεψε στον πολιτικό στίβο και διετέλεσε βουλευτής Αρκαδίας με τη Ν.Δ. και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στις πρώτες εκλογές της Μεταπολίτευσης, που διεξήχθησαν στις 17 Νοεμβρίου του 1974, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 για τον στόχο της συγγραφής της αυτοβιογραφίας του.

«Το βιβλίο μου το έγραψα από έντονη εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση. Υπήρξα βουλευτής και αισθάνθηκα την ανάγκη και από χρέος προς την οικογένειά μου, να αναφέρω θέματα και αναμνήσεις που συνδέουν ανθρώπους και δεν χαθούν οι αναμνήσεις και τα βιώματα που θεωρώ αξιομνημόνευτα, καταγράφοντας τις απόψεις και τα έργα που έπραξα κατά τη διάρκεια των 17 ετών δημόσιου βίου μου στις θεσμικές θέσεις που η πολιτεία με τίμησε αναθέτοντάς μου σημαντικές ευθύνες» δήλωσε.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, με ομιλητές τον πρώην υπουργό Ανδρ. Λυκουρέντζο, τον δικηγόρο Σωτήρη Μπρεγιάννο, τον επίτιμο πρόεδρο της Ενωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου Κωνσταντίνο Καλύβα, τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ρίτσα Μασούρα και τον επιμελητή της έκδοσης Ευάγγελο Κασσαβέτη, με συντονιστή τον διευθυντή της εφημερίδας «Εστία» Μανώλη Κοττάκη. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η αρχιτέκτων και γραμματέας της Ενωσης Τριπολιτών Αττικής Ηλέκτρα Σταματοπούλου, το μέλος Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και γενική γραμματέας της Παγγορτυνιακής Ενωσης Ελένη Παπαγιάννη, ενώ η σκηνοθέτις, θεατρολόγος και μουσικός Ευγενία Αρσένη θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ