Τεμπονέρας στον Realfm 97,8: Η δεύτερη θέση είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

«Η κυβέρνηση έχει περάσει κάτω από τον πήχη στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας» δήλωσε το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Τεμπονέρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Οι προτάσεις που καταθέσαμε εμείς ουσιαστικά μεταφέρουν την ευθύνη στις Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες προκειμένου να κάνουν αυτό που πρέπει, δηλαδή να ελέγχουν αυτούς που είναι μέσα στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει πλαίσιο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν τηρείται. Δεν γίνεται καμία ταυτοποίηση. Υπάρχει ευθύνη της πολιτείας να εποπτεύσει όσα γίνονται και να μπορέσει να τηρηθεί και η νομοθεσία, η οποία είναι αυστηρή αλλά φαίνεται πως η αυστηροποίηση των ποινών δεν είναι η απάντηση στα ζητήματα αυτά» πρόσθεσε.

«Το θέμα των συνδέσμων μας απασχολεί όλους, πολλές φορές είδαν να κλείνουν ή να γίνονται προτάσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθούν τα αστυνομικού χαρακτήρα μέτρα. Πρέπει να το δούμε ευρύτερα» σχολίασε.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «το συνέδριό μας θα είναι ένα σημείο καμπής. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια ιδεολογική και προγραμματική και οργανωτική επανεκκίνηση».

«Οι επόμενες ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες, είναι στόχος για εμάς να είμαστε σε τέτοια θέση – η δεύτερη θέση θεωρώ πως είναι ένας ρεαλιστικός στόχος- που θα μας συνδέσει ξανά με την κυβερνητική προοπτική. Πέρα από τα ποσοστά, πρέπει να δώσουμε ένα σήμα αξιοπιστίας στην ελληνική κοινωνία» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ