Ο Φωτήλας αποκαλύπτει για τον Φαμπρ: Δεν προβλέπεται ελληνική συμμετοχή στο Φεστιβάλ για όλη την τριετία

“Ο κύριος Φαμπρ διορίστηκε με τριετές συμβόλαιο” αποκάλυψε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου.

“Ο κ. Φαμπρ είπε ότι το 2016 δεν θα υπάρχουν ελληνικές συμμετοχές στο ελληνικό Φεστιβάλ παρά μόνο ξένες. Και αυτό το δικαιολόγησε καθώς δεν είχε το χρόνο να εκτιμήσει τις ελληνικές προτάσεις. Εκτός του ότι είναι γελοίο να το λέει αυτό, είχε χρόνο να καταρτίσει ένα τριετές σχέδιο το οποίο δεν προβλέπει ελληνικές συμμετοχές για όλη την τριετία” σημείωσε ο κ. Φωτήλας. 

 

Ακούστε το ηχητικό:

Η προκλητική τέχνη του Φαμπρ

Το 2012 ο Φαμπρ έκανε μάλλον το χειρότερο σόου της ζωής του. Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης Ανβέρ, εμφανίζονται άνθρωποι να πετάνε γάτες στον αέρα οι οποίες ξαναπέφτουν στο έδαφος. Οι θεατές που το είδαν εξαγριώθηκαν τόσο που επιτέθηκαν να δείρουν τον Φαμπρ, ο οποίος ζήτησε συγνώμη στη συνέχεια:

«Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι γάτες έπεσαν λίγο άτσαλα. Ζητώ συγνώμη από όσους αγαπούν τις γάτες. Δεν είχα πρόθεση ούτε να τραυματίσω γάτες ούτε να τους κάνω κακό. Αυτή η περφορμάνς με τις γάτες είναι εμπνευσμένη από τη φωτογραφία ‘Dali atomicus’ του Philippe Halsman που την τράβηξε το 1948» δήλωσε.

 

Δείτε ορισμένα από τα γλυπτά του που προκάλεσαν αντιδράσεις:

 

 

Δείτε επίσης:

To ξέσπασμα της Διαβάτη για τον Φαμπρ: Είναι ένα νούμερο… Να γυρίσει πίσω – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδρούν οι Έλληνες ηθοποιοί για τον Φαμπρ – ΒΙΝΤΕΟ

Την παραίτηση του Μπαλτά και του Φαμπρ ζητούν οι Έλληνες καλλιτέχνες

Θύελλα αντιδράσεων από τους καλλιτέχνες για τον Φαμπρ – ΒΙΝΤΕΟ

Την προσθήκη ελληνικών παραγωγών ανακοίνωσε μετά το σάλο το Φεστιβάλ Αθηνών

Αυτή είναι η παράσταση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ